monoscope Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Doğalgaz için alarm taktırdık yeni eve taşınırken. bugün koridorda deodorant sıkayım dedim 2 dakika sonra alarm çalmaya başladı. gittim sayaca baktım bi hareket yok dedim demek ki bim'in ya da dia'nın ya da a101'in hangisi bilemedim 2 liralık capitol marka dandik deodorantı doğalgazla aynı tehlikede. Fişini çektim aletin, ne kadarda sisteminden atar da ötmeyi bırakır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hassas onlar parfüm deodorant sıkmayacan yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 "Ben Armani, Hugo Boss, GIO sıkıyorum ötmüyor." diyecek elitistleri merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben Armani, Hugo Boss, GIO sıkıyorum ötmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben Armani, Hugo Boss, GIO sıkıyorum ötmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 BEN FERRARİ SIKIYORUM FEROMONLU ÖTMÜYOR AMA KIZLAR ÖTÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 chrome said: BEN FERRARİ SIKIYORUM FEROMONLU ÖTMÜYOR AMA KIZLAR ÖTÜYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 BalisticGel said: "Ben Armani, Hugo Boss, GIO sıkıyorum ötmüyor." diyecek elitistleri merakla bekliyorum. bütün banliyöler bunları kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Gio yu anca koyluler kullanir abi. Sene 2013 lan Gerci gecen gun izmirde buram buram fahrenheit sikmis adam gordum. 22 yasinda emekli olmus emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben bısı sıkmıyorum ama vahsi erkek hormonlarım otmesı ıcın yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 parfüm/deodorant yerine sadece roll on kullandığım için yıllar öncesinin popüleritesinde kalmışım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Roll on olarak dove ipeksi dokunus mu kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yok Adidas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ben Armani, Hugo Boss, GIO sıkıyorum ötmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 chrome said: BEN FERRARİ SIKIYORUM FEROMONLU ÖTMÜYOR AMA KIZLAR ÖTÜYOR girer girmez şunu gördüm dedim noluyoruz daha kafadan ,adam silkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 düdüklü tencereye koyup öttüre öttüre sıkıyorum deodorantı bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Capitol almış Bim den Vurun fakire !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar