Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Store Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kargo getirdiğinde imza atmadan açıp bakarsın, bişey varsa zabıt tutturursun olur biter. ki zaten bişey olmaz :) özel kargo zarfları veya kutularında gidip geliyo ürünler.
Mesaj tarihi:
Yeni ipad airi amerikadan alayım diyordum ama TR storea hala düşmedi. Aysonu gibi fiyatları belli olsun, patlatayım gitsin. :)

32GB wifi ipad air fiyatına 64GB wifi ipad mini retina alabiliyorsun US storeda. TRde de umarım aynı olur.

Edit: fiyatlar çıkmış ya la.

http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-air
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ipad Airler bugün satışa çıktı. Ancak teslimat için 2-3hafta diyor. Daha önce 2-3 hafta teslimat yazmasına rağmen, Iphone falan teslim alanlar olmuş diyerek, Nasrettin Hoca misali ya tutarsa dedim ve siparişi verdim. :)

Smart case de sipariş ettim. Onu bugün kargoya veriyorlar.
Mesaj tarihi:
arkaya 2 satırlık lazer baskı yapıyorlar ya hani, onu taklit etmek için bir yöntem var mı? altına birşeyler çizesim var da ehueh evde kendim nasıl yaparım :D
Mesaj tarihi:
arcane said:

arkaya 2 satırlık lazer baskı yapıyorlar ya hani, onu taklit etmek için bir yöntem var mı? altına birşeyler çizesim var da ehueh evde kendim nasıl yaparım :D

laser engraving yapan herhangi bi atolyede yaparlar onu. Hatta sadece 2 satir yazi degil, resim falan da cizdirebilirsin.
Mesaj tarihi:
Ipad Air smart cover geldi ama cihaz yok. Cihaz yokken smart coverı neden gönderirler o da enteresan.

AVMde falan smart coverı elimde tutup Ipad var gibi mi yapsam. :P
  • Yeni Oluştur...