Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da techno çalan yer

barbu

Öne çıkan mesajlar

1 arkadaşım geliyor yurtdışından. özellikle techno çalan yer istedi. sadece techno çalan neresi var? genelde 2 şarkı techno çalınıyorsa 2 şarkı başka birşey sıkıştırıyorlar İstanbul'da araya.

var mı böyle techno seven birisini mutlu edecek yer?
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:

machine var ama agır kacabilir
http://www.youtube.com/watch?v=p2cyKrAiJDQ

abi machine techno değil. söyledim böyle böyle olur mu diye. o da olur ama asıl techno dediler. eğer bulamazsam machine filan göstericem. orası da fazla kaçarsa peyoteye yollarım sdfs.

bugün geldiler. inmiştir uçakları. yarına kadar bulamazsam düzgün biryer artık şanslarına küssünler sfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapsınlar zaten, ancak bu kadar kibar geri çeviren hiç bir yer yok Türkiyede... Karşına 2 tane izmandot gibi adam dikip u cannot pass demiyorlar. Güvenlik tabi ki var ama kenardalar, mini etekli elinde defter olan bir bayan ilgileniyor. Rezervasyon yoksa mümkün değil diyorlar.

İlk başlarda böle değildi, yani kızlı erkekli gidip barda takılabiliyordun 2-3 votka içip çıkıyordun. Sonra ortaköyün bariz en kaliteli yeri olduğu tespit edilince sadece rezervasyon (stand loca) ya çevirdiler yada Anjelique club kart istiyorlar. (Kulüp kartı çıkarmak vize çıkarmak gibi bir şey)

Bu arada yeni albümleri süpermiş :D sitede çalıyor beyendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler öneriler için. Bu arada 2 sap olmayacak. 2 sevgili geliyorlar. Ben pek takılmayı düşünmüyorum onlarla, bozmamak lazım romantizmi. Ya da takılır kaçtım erken filan.

Kiki mı anjelik mı? İkisi de istedikleri gibi değil aslında ama Ortaköy'ü gormuş olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...