Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni cüce

Cuce

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 22 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
ha arkadaşlar yanlış anlasılma olmasın, modeli ben uretmedım sadece boyadım, saf kursundu.

sap koysaydin deil saplisini(!?! ee kem küm) alsaydin hane daha iyi dururdu :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 24 Kasım 2004 07:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence yürüme halinde olan bi figür olsaydıo baltalar mantıklıydı ama, zincirler ne kadar esnek şekilde yapılmış orda (plastik değil mi?) ama yerinde duran bi flail axe ise balta kısımları yerde durmalıydı, daha hoş gözükürdü bence

tabi gelip aha iktidarsız cüce diye espri yapacak odunların bütünleşmesi için bir adet himalayalardaki taocu ormanlarından getirilmiş geregoro odunu bulundurman gerekiyo :P[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat myself when under stress
I repeat.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 24 Kasım 2004 08:42 tarihinde demiş ki:
bence yürüme halinde olan bi figür olsaydıo baltalar mantıklıydı ama, zincirler ne kadar esnek şekilde yapılmış orda (plastik değil mi?) ama yerinde duran bi flail axe ise balta kısımları yerde durmalıydı, daha hoş gözükürdü bence

chain onlar boyle sallanir felan boyl yerinde durmazlar kiprasirlar. figur kursundan yapilma bir warhammer figuru. ve figur boyle tek parcadan olusmuyor. mesela el kismina istedigin silahi takabiliyorsun. cuce de flail axe secmis boyamis eha tabii normal oalrak cok kiytirik durmus hareketli bir cisimi tek dogrultuda [misal chain salgali olabilirdi] havada birakirsan cok yapay durur. cucenin bi sucu yok. baltada takabilirdi oraya normal bunu takmis.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 24 Kasım 2004 08:42 tarihinde demiş ki:
tabi gelip aha iktidarsız cüce diye espri yapacak odunların bütünleşmesi için bir adet himalayalardaki taocu ormanlarından getirilmiş geregoro odunu bulundurman gerekiyo :P

Guldum Volfy ellerine saglık =)

Arada dediğinide denedim once baltalar yere inmiş gibi duruyolardı, sora bunda karar kırdım.

Model kurşundan yani istedığım kadar egip bukebılırım istediğim zaman (tabı vernik atana kadar) fıkrımı değıstırırsem 1 dakka alır en fazla onları egmek =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 24 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
mesela el kismina istedigin silahi takabiliyorsun. cuce de flail axe secmis boyamis eha tabii normal oalrak cok kiytirik durmus hareketli bir cisimi tek dogrultuda [misal chain salgali olabilirdi] havada birakirsan cok yapay durur. cucenin bi sucu yok. baltada takabilirdi oraya normal bunu takmis.

yok bu optional figurlerden degıldı, baya uzerine senaryo ve hikaye yazıldıgı ıcın elleri sabit ve tek ceşitti.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 24 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
chain onlar boyle sallanir felan boyl yerinde durmazlar kiprasirlar.

potansiyel enerjileri var galiba sürekli kıpraşıyolar

zincir bu güzel kardeşim, metal parçası, kendi kendine nereye kıpraşıyo sen yeridne sabit durduğun zaman[signature][hline]I repeat myself when under stress
I repeat.
Sosyal ağlarda paylaş

belki bizim bilmediğimiz bi fizik kanunu vardır : P

anlatmak istediğini ama anlamadıgı su sanarsam.
İsanalr sıcak kanlı canlılar oldugundan
bir objeyi stabil tutamazlar, soguk kanlı canlıların aksine. Mesela eline içinde bi fincan çay olsa
onun üzerinde hep dalgalanma olur, düz tutamazsın. Bir anahtarlık içinde, hafifce kıprasır, sanarsam demek istediği bu. Ama tabii elvyn kendini acıklama geregi duymuyor, biz ona anlam vermeye calısıyoruz. olursa artık.

Mantıklı cocuk tabii "uzunsa okunmazmıs"
halka ulasamaz ondan korkuyor

devam edersek

1-neden cüce ? çirkin seyler onlar

2-maketcilik anlamadıgımdan gözüme batan sey fotorafların berraklıgı, bi yudum sis duman + toz falan olsa ortamda, çok maket gibi duruyor ? oysaki bu figür bayagı detaylı, sakalanı 5 katman attıgın bir figürün fotorafı içinde en az o kadar ugrasılmalı derim[signature][hline]gölge yıkan, 23 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
ve evet... yürümeye devaem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 25 Kasım 2004 08:55 tarihinde demiş ki:
neden cüce ? çirkin seyler onlar

ehehhe black orc varken dwarf alınır mıymış zaten ;)

hmm aslında gölgenin dediği gibi arkada dekor, başka minyatürlerle vs bir resim çeksene[signature][hline]mono - life in mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...