Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Monitor viewsonic, 23" LCD +5 senelik / tamir görmedi: renk hatası, ölü nokta vs yok. sorun şu: alet sleep'e girince veya bilgisayarı kapatınca (uzun süre çalışmayınca tekrar açılamıyor) bilgisayarı boot ederken görüntü gelmiyor, aç kapa aç kapa aç kapa yapıyorum, yine gelmiyor, görmeden login oluyorum: 2-3 dk daha aç kapa aç kapa yaparak bir şekilde açılıyor monitor. (bu yüzden sleep'e almıyorum hiç monitoru, cunku biliyorum ki o aç kapa işe yaramayacak bi süre sonra) sıkıntı nerede? tamir olur mu? (mecidiyeköy fln olabilir) edit: aç kapa yaparken arada görüntü gelir gibi oluyor ama her şey çok karanlık. checklist: - DVI ile bağlı, farklı kablo ile test ettim - Power kablosunu değiştirdim - Farklı bir prize geçirdim (zaten voltaj koruması vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 windows ya da ekran kartıyla ilgili bir problem olabilir mi ? laptop falan varsa onunla bir deneyebilirsin ekranı alternatif olarak sorunun nerde olduğunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bnm eski vs de de aynı sorun vardı 3 yılını doldurmasına haftalar önce garantiye gönderip yaptırmıştım, 2 ay sonra eski haline dönmüştü bende birine hibe edip yenisini almıştım kısacası bi mönitör sıkışmış araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 valla bu parasizlikta kotu oldu ikinci el bi samsung 22" paklar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 içindeki power board ın üstünde kapasitörler (adı buydu galiba karıştırmıyorsam) var . bunlar şişmiş patlamış filansa ve sorun buysa şanslısın bu boardı bi elektirikçiye götürüp en fazla 20 tl ye üstündekileri yeniletebilirsin. ama sorun bu değilse backlight ölmüştür (5 sene olmuş ne de olsa ) ve bunla uğraşmak sıkıntı ben lcd panelinin yenisini bulabilir miyim diye bakındım hesaplı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Selam, Sonuçta aç/kapa işlemi röle üstünden oluyordur diye düşünüyor ve rölenin de nanay olma ihtimalini hatırlatmak istiyorum. Düzgün bir elektronikçi söküp bakar ve çözebilir. Lâkin isteyeceği para seni kurtarır mı bilemem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar