ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 buna benzer bi konu daha önce açılmıştı ama tam olarak aynısı değildi o şarkıların hangi kısımlarının gaz olduğuyla ilgiliydi neyse yazın bakalım en gaz heavy metal şarkınızı benimkiler: therion - black fairy iron maiden - the trooper[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 bi arkadaşım Led Zeppelin-immigrant song dedi bi arkadaşım Van Halen-Unchained dedi bence iron maiden-fear of the dark[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 iron maiden - hallowed be thy name dio - don't talk to strangers accept - metal heart savatage - edge of thorns vs....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Manowar - Hail and Kill özellikle çok fazla pop müziğe maruz kaldığım zaman ilaç gibi geliyor:) Led Zeppelin de "gaz heavy metal şarkı" yapmaz gerçi ama... değişik bir bakış açısı:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Judas Priest - Painkiller (bir de death'in coverı tabiki daha da gaz) Annihilator - King of The Kill Iced Earth - Winter Nights Metallica - Dyers Eve ... daha bir ömür gider bu liste.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 whiskey in teh jar[signature][hline]From The Dephts I've Come
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Led_Zeppelin - Kashmir Dream Theater - Metropolis - Part 1 - The miracle and the sleeper[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 holy warsun sonunda gazlarım biraz :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Metal Militia ![signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Judas Priest-Painkiller Iron Maiden-Killers Stratovarius-Speed of light diğer metal türlerinden Dark Tranquility-Shadow Duet Demons&Wizards-Heaven Denies Opeth-Demon Of The Fall Nightwish-Wishmaster[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Painkiller'in Death versiyonunu dinlediniz mi ? ( Reklam gibin oldu (: )[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Led Zeppelin diyenleri kınıyorum. [kın kın kın...] Led Zeppelin heavy metal midir arkadaşlar sorarım size. Adamların yaptıkları müzik o kadar hafif ki ben hard rock demeye bile utanırım siz heavy metal yaptınız. my dying bride - a kiss to remember.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..]
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 metallica - kill em all albümü komple denmiş +1 in flames ten var bi sürü 666 başta olmak üzere veee tabii ki sepultura ; rooooooooooooooooots bloody rooooooooooooooooots !!!!!!!![signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 şarkının adını unuttum...ama race against the machine nin matrix 1 in sonunda çalan parçası..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 man made god swim[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: lord_elvyn, 15 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Led Zeppelin diyenleri kınıyorum. [kın kın kın...] Led Zeppelin heavy metal midir arkadaşlar sorarım size. Adamların yaptıkları müzik o kadar hafif ki ben hard rock demeye bile utanırım siz heavy metal yaptınız. my dying bride - a kiss to remember. MDB'de Heavy Metal değildir ki ?[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Gaz şarkı derseniz hmm ; In Flames - Only for the Weak olur. Judas Priest - Painkiller ve Death cover'ı. Esas gaz şarkılar ; Stratovarius'un şarkılarıdır, neredeyse tümü. Forever Free olsun, Destiny olsun, ve tabii ki "Will the sunrise ? Tomorrow ? Will it light up my sky ? Can I wake up with no sorrow awating ?" Derim.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Metallica-Whiplash Demons & Wizards-Heaven Denies, Poor Man's Crusade Amon Amarth-Death In Fire[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Mandooo, 15 Aralık 2004 19:27 tarihinde demiş ki: şarkının adını unuttum...ama race against the machine nin matrix 1 in sonunda çalan parçası.. Rage against the machine - Wake up..
obacan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ne kadar heavy bilemicem ama; Blin Guardian - Mirror Mirror Beyond The Ice Demons & Wizards - Heaven Denies Rhapsody - Dawn Of War Irone Maiden - Be Quick Or Be Dead daha bi sürü var ama simdi aklıma bunlar geldi :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Linkin Park-Faint heavy metal deil ama olsun :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 glamdring_S saolasın,Amon Amarth ı unutmuşum,Victorious March eşliğinde dünyayı fethederim valla :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
micha Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 in the end[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Jester Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Aralık 2004 19:32 tarihinde demiş ki: In Flames - Only for the Weak. budur. NO NEED FOR SYMPATHY, THE MISERY THAT IS ME:..[signature][hline]Yaşam en iyi günle en kötü günü arka arkaya yaşatacak kadar ironikse olmaz olsun.
Öne çıkan mesajlar