deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://www.basmarket.com/Fender-Multi-Folding-Guitar-Stand-5,PR-11416.html Şöyle bir şey almayı düşünüyorum da, bunlar uzun süreli bıraktığım zaman gitarın sapını falan yamultur mu? Sonuçta sapa yük binecek yana doğru, bilemedim. Bana stand tavsiyesi verin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Hicbisi olmaz yan koydugun surece, benim hep böyle duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Alıyım bunu o zaman, fiyatı iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Srx350 ve rbx170 arasında seçim yapmam gerek ,srx metal ağırlıklı En sert prog-rock (Tool) çalarım funk falanda istiyorum bu yüzden srx350 daha orta halli bi gitar olmasına rağmen rbx170 e mi yönelmeliyim? (Denemek istedim fakat bulamadım zaten başlamak için alıyorum , bulsam bile ne kadar anlarım sınırlarını bilemem benzer modeller denedim klavyesi falan rahattı hepsinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar