Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mighty Quest For Epic Loot

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

güzel olmuş kalen
bu sefer 4 iksiri kullandım.
sandıkların kapanma süresini aştım.
4-5 defa ölüyordum. özellikle şu alevtopu atan tuzaklar ve heal atan minik yaratıklar çok zorluyor yalnız ejderha çok iyi değil bence onun yerine count snorthingam ii yada roboshieldotron (aurası en yakınındakini koruyan) arkasına dr skull(heal atan) arkasına zeke daha iyi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Apis said:

Stronghold Online böyleydi, harika bir fikir ama o kadar abuksubuk kale tasarımları oluyordu ki insan oyundan soğuyordu. Ne kale yapmak zevkliydi ne de kuşatma.

StrongHold Kingdoms'da en iyi kale tasarımı buydu

http://img259.imageshack.us/img259/1108/justneedsbt.jpg
http://img851.imageshack.us/img851/6449/justneedsbt2.jpg

O tower'lar normal surlara göre 10 kat daha zor yıkıldığı için heryere tower dikiyorlardı.

Adamlar bu saçma sapan tasarımları nasıl önleyebilirlerdi diye düşünüyorumda, pek bir çözüm bulamıyorum.

Hani askerlerin sur yıkmasını engelleseler belki daha gerçekçi tasarımlar çıkıcak derim ama bu seferde mancınık orduları çıkıcak, onlara önlem olarak yine böyle saçma tasarımlarla karşılaşıcaz.

Zaten realiteye vurursan ne kadar taş o kadar defans mantığı da işler diye düşünüyorum. Olay maze yapmak, düşmanı yavaşlatmak, durdurmak.

Sonuçta kalelerin içinde halkın yerleşim yerleri bulunmadığı için o yüzden salt defans amaçlı kullanılabiliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
var mı oynayan bu oyunu ?
bi süre sonra sıkıyor gibi sanki ama bilemedim
bi de interface olmamış gibi ya. Yeni başlayanlar neyin neden olmadıgını anlayamaz. Yani user friendly değil benim gibi yeni baslayanlar için
bi de tablet oyunu gibi olmus. İtem craftlıyosun beklememek için gem veriyosun, gem parayla satılıyo. bulshit

Mesela iskelet askerlerden koymak istiyorum daha fazla, fakat koyamıyorum. Limite gelmiş gibi. Defense pointi de bitirmemişken hem de
Niye olmadıgını anlayamadım. Nebişey ne bi açıklama . belki de daha noobumdur oyunda bilemicem

ama oyun sanki ne bilim olurmuş da olamamış gibi
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya
free to play yapmayın abicim böyle şaklabanlıklar yapıcaksanız. hakkaten pay to win
tablet oyunlarına dönmüş piyasa paralı falan yapın da "infinite pack" cart pack curt pack
adam gibi oynasın millet. Yeni olay heralde bu oyun yapımcıları arasında. free to play oyun yapmak ama oyun içersinde yenip/üstün olmak isteyenlerin paralarını sömürmek

item craftladım mesela 2saat bekletyo.beklememek için de gem midir nedir o şeylerden istiyo :D
ya bi git paşam pc oyunlarının da içine sıçtınız bu nedir
anroid e cıkartsınlar bari bu oyunu. Tam o kafada olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...