bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yok abi bi kere lootlandığında 12 saatlik shield e alıyor, saldırabiliyorlar ama loot alamıyorlar (chest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 O zaman 12 saat fazla gerçekten, gerçek erkeklere göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 knight başlamıştım, şimdi archer'a geçtim resmen oyun 5 kat falan kolaylaştı. gani stun, gani escape skill, çok iyi dps, her türlü aoe ayrıca range yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 varsa şekliniz bingildak 's castle'a bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bingildak said: varsa şekliniz bingildak 's castle'a bekleriz. güzel kaleymiş auralı robotlar ve fireball atan tuzaklar iyi zorladı. neden boss yerini doldurmadın? Boss odasında kenarda duranlara bulaşmadan geçtim. benim kaleyede beklerim ID: lordisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 aggrolaması gerekirdi, enteresan. boss koyamıyorum çünkü limit dolu, tıka basa doldurdum koridorları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bence koridordakilerden bazılarını silip boss yerine koyman çok daha yararlı olur. mesela count snottingham ii çok fena onu koyabilirsin yanınada auralı robot falan geçmesi daha zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dungeon ın yarısını skiplemişsin yahu, dur bi ayar çekeyim ona iyi oldu testin asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 güzel olmuş kalen bu sefer 4 iksiri kullandım. sandıkların kapanma süresini aştım. 4-5 defa ölüyordum. özellikle şu alevtopu atan tuzaklar ve heal atan minik yaratıklar çok zorluyor yalnız ejderha çok iyi değil bence onun yerine count snorthingam ii yada roboshieldotron (aurası en yakınındakini koruyan) arkasına dr skull(heal atan) arkasına zeke daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi onların upgrade edemedim de ondan koymadım, koysam düşük level olacaktı, shard biriksin count a ugprade edip koyucam. bakalım sabah neler düşecek kafesin içine zazaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ya bi ss filan koysanız şu kaleye ait merak ettim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hiçbir özelliği yok abi, choke pointleri çok birbirine yapışık dizdim, eğer adam ileri veya geri doğru kitelamaya çalışırsa veya kaçmaya çalışırsa büyük ihtimal diğer gruplardan birini çekiyor. onun dışında gruplar yüksek dps / survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Beta Key sormaya başladı oyun giremiyorum, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 banada sordu, enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 keysiz dönemi bitmiş, sadece key sahipleri oynayabiliyormuş. büyük bir kayıp değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şu oyunda para yatırmadan keyif alma şansı var mı lan cem? ona göre oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 var abi ben hiç para yatırmadım bir nebze zevk aldım. ama sen bence zevk almazsın ahashdasd hele ki para verirsen imkansız gibi. f2p çıktığında oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 open beta baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 cb deki en büyük saçmalığı düzeltmişler ..upgrade ler artık instant , bitek kale temaları ve booster alınıyor sanırım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Apis said: Stronghold Online böyleydi, harika bir fikir ama o kadar abuksubuk kale tasarımları oluyordu ki insan oyundan soğuyordu. Ne kale yapmak zevkliydi ne de kuşatma. StrongHold Kingdoms'da en iyi kale tasarımı buydu http://img259.imageshack.us/img259/1108/justneedsbt.jpg http://img851.imageshack.us/img851/6449/justneedsbt2.jpg O tower'lar normal surlara göre 10 kat daha zor yıkıldığı için heryere tower dikiyorlardı. Adamlar bu saçma sapan tasarımları nasıl önleyebilirlerdi diye düşünüyorumda, pek bir çözüm bulamıyorum. Hani askerlerin sur yıkmasını engelleseler belki daha gerçekçi tasarımlar çıkıcak derim ama bu seferde mancınık orduları çıkıcak, onlara önlem olarak yine böyle saçma tasarımlarla karşılaşıcaz. Zaten realiteye vurursan ne kadar taş o kadar defans mantığı da işler diye düşünüyorum. Olay maze yapmak, düşmanı yavaşlatmak, durdurmak. Sonuçta kalelerin içinde halkın yerleşim yerleri bulunmadığı için o yüzden salt defans amaçlı kullanılabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 GÜZELMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 şunu alsanıza 32 tlye, tşk http://steamcommunity.com/market/listings/239220/Baby%20Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 var mı oynayan bu oyunu ? bi süre sonra sıkıyor gibi sanki ama bilemedim bi de interface olmamış gibi ya. Yeni başlayanlar neyin neden olmadıgını anlayamaz. Yani user friendly değil benim gibi yeni baslayanlar için bi de tablet oyunu gibi olmus. İtem craftlıyosun beklememek için gem veriyosun, gem parayla satılıyo. bulshit Mesela iskelet askerlerden koymak istiyorum daha fazla, fakat koyamıyorum. Limite gelmiş gibi. Defense pointi de bitirmemişken hem de Niye olmadıgını anlayamadım. Nebişey ne bi açıklama . belki de daha noobumdur oyunda bilemicem ama oyun sanki ne bilim olurmuş da olamamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 oyun olurdu da olmadı. pay to win olması oyunu bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bu ne ya free to play yapmayın abicim böyle şaklabanlıklar yapıcaksanız. hakkaten pay to win tablet oyunlarına dönmüş piyasa paralı falan yapın da "infinite pack" cart pack curt pack adam gibi oynasın millet. Yeni olay heralde bu oyun yapımcıları arasında. free to play oyun yapmak ama oyun içersinde yenip/üstün olmak isteyenlerin paralarını sömürmek item craftladım mesela 2saat bekletyo.beklememek için de gem midir nedir o şeylerden istiyo :D ya bi git paşam pc oyunlarının da içine sıçtınız bu nedir anroid e cıkartsınlar bari bu oyunu. Tam o kafada olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar