Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Uc oyunluk bir seri, ilk iki oyun dogrudan ic ice, ayni anda geciyor olaylar ve bazen birlesiyorlar. Mukemmel deneyimler ikisi de. IGN puanlari (o zaman IGN para verene duduk calmiyordu) 9,7 ve 9 zaten. Ilk oyunun basinda (2 saat filan oynadiktan sonra) parti ayriliyor ve iki oyun da farkli bir kismini takip ediyor partinin. Ucuncu oyun 30 sene sonra geciyor ve ilk iki oyunun kahramanlarinin cocuklari buradaki kahramanlar. Oyunun buyu ve combat mekanikleri cok iyi. Pokemon gibi bir (djinn burada) yaratik toplama mekanigi de var. Bu cin mekanigi cok ilginc ama, oyun eski olmasina ragmen benzerini gormedim daha. Her karaktere bir cin verebiliyorsun ve ona gore karakterin sinifi ve ozellikleri degisiyor. Her birinin bazi temel yanlari var tabii. Oynarken detaylar icin buraya bakin: http://goldensun.wikia.com/wiki/Character_class Sonuc olarak gamepaly epey iyi. Karakterler, setting, oyku, epey epey iyi. Herkese tavsiye ederim. Ilk iki oyun GBA, sonuncu DS. Devami da gelecek sanirim 3DS icin, Camelot birseyler yapiyoruz diyordu. Bir suru kiside 3DS var, oynayin bunu da 3DS'de. GBA oyunlari cok guzel calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ohoo çok eski ya emulatorle dandik hiçbi oyunu çalıştırmayan bi pc de oynamıştım zamanında çok zevkliydi gerçekten . ilk 2sini oynadım da 3.yü oynadım mı hatırlamıyorum konusunu bile hatırlamıyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 3. olanin eski olmamasi lazim, 1 en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 2001/2002/2010 oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Pardon ya ben golden axe ile karistirdim tabi ki, rpg ne alaka fln diye dusunuyodum :) Oynamadim golden sun serisini, Golden axe 1986 yapimi megadrive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 basliyorum bu seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar