Pierre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kim 500 milyarin ingiltere versiyonunda adamin biri 1 milyon euro kazanmis ama hileyle. adam 1. sorudan itibaren hic bir soruda emin olmadigini soyluyormus ama tum sorulari bilmis. bu durumdan suphelenen program yapimcilari programi tekrardan cok dikkatli izlemisler. ve adamin her soruda a olabilir yok b sanirsam yok yok c yada d olabilir dedigini gozlemlemisler. olay suymus adamin arkadasi(einstein) adam siklari sayarken dogru sikta oksuruyormus. ve bu yolla 1 milyon euro kazanmis adam.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 2 sende bır haberler yenılenıyor sanırım :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 len adam bi haber verdi sizde ettiniz içine bu 2 aylıktı felan diye :)=[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Duymuştum daha öncede neden böyle bişey yapmışlar onu anlamadım. O öksüren adam süper zekiyse neden o girmemiş yarışmaya? Konuşamıyomuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kamera karsisina cikinca insan bayagi degisiyo, bunu biliyorum, yari bir sekilde yasadim :)[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Volfied, 02 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki: Kamera karsisina cikinca insan bayagi degisiyo, bunu biliyorum, yari bir sekilde yasadim :)[ artislikde yaparım ehehe :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Pierre sen bilirsin; İkiz kulelere saldırı olmuş doğrumu?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: StRencher, 02 June 2003 19:49 tarihinde demiş ki: Pierre sen bilirsin; İkiz kulelere saldırı olmuş doğrumu?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel eheh bu çok iyiydi ya... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: StRencher, 02 June 2003 19:49 tarihinde demiş ki: Pierre sen bilirsin; İkiz kulelere saldırı olmuş doğrumu?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel len adamı iyice rezil ettiniz ha durun bi de şu var pierre duydunmu fatih sultan mehmet istanbula girmiş doprumu ?[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 1 elin nesi var 2 elin hede hödö.......... sırf o adam yapmamıştır kendiside yapmıştır[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 eheh ben yeni sanmistim cunku daha gecen bi belgesel haline getirmisler yayinladilar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 e tabi türkiyede haber yapılabilecek şey az olduundan (daha dorusu bizim haberciler neyi haber yapcaını bilmediinden) bi haber 1 hafta yayınlanıo[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Türkiye'deki haberciler kadar yaratıcılığa sahip bir topluluk daha yok dünyada.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 öksüren adam niye yarışmaya girmedi diyorsunuz. bence öksüren adam sunucu, yarışmayı sunmadan önce doğru seçenekleri öğrenmiş ve öksürerek evabı yarışmacıya vermiş oluyor. Hem ayrıca ben bu haberi 14 sene önce duymuştum. Hem ben daha uzağa işerim... ;)[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar