tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu oyun nightmare da bitermi? biterse nası biter? diyelimki karşıma 3 tane minigunlı adam çıktı 25 canım var hadi birine soul cube attım canım doldu digerini öldürene kadar öbürü beni öldürmezmi? peki karşıma kafama kafama taş atan bosslardan cıkınca kamaşmazmıyım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Kabus işte adı üzerinde, ölüp ölüp delireceksin eeh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Nightmare seçeneği zaten "çok çok zoru seven oyuncular" için bir seçenek. Beceremiyorsan easy veya normali seçebilirsin. Ha "çok çok zoru seven oyuncu" isen zaten o bahsettiğin durumlarda daha iyi oynamak için çabalarsın, bunu yaparken de zevk alırsın. Burda pek taktik veremiyeceğim, sonuçta daha hızlı ve efektif oynamaya çalışmalısın.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Bonecrusher, 17 Aralık 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Nightmare seçeneği zaten "çok çok zoru seven oyuncular" için bir seçenek. Beceremiyorsan easy veya normali seçebilirsin. Ha "çok çok zoru seven oyuncu" isen zaten o bahsettiğin durumlarda daha iyi oynamak için çabalarsın, bunu yaparken de zevk alırsın. Burda pek taktik veremiyeceğim, sonuçta daha hızlı ve efektif oynamaya çalışmalısın. Burda arkada$in bahsettigi cok zoru seven oyuncu insan evladi degil meraklanmayin :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 doom 2'yi nightmarede oynardım... tey teey[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar