Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bir iki gün burnum akıyor daha sonraki günler öksürük krizi. 1 aydır hastayım neredeyse. herkes böyle mi bu aralar? bi tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bu arada saeros ayrı. o kesin hastadır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 5 günde atlattım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ileri demokrasiden hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bende 3 gün sürüyor standart olarak. dun mesela günü sadece kahvaltı ile geçirdim. yataktan çıkamadım. sindirim sistemi de bozulmuş. saat 1 olsa da eve gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Biyik said: bir iki gün burnum akıyor daha sonraki günler öksürük krizi. 1 aydır hastayım neredeyse. herkes böyle mi bu aralar? bi tek ben miyim? ben 1 ay kadar hasta kaldım arada 3 5 gün iyileştiğimi sanarak. öksürük vardı aynen ama alerji de olabilir benim (hastalık uzayınca vücut alerjik tepkileri de daha kolay verir oluyormuş vs) çok sinir bozucu ay boyu hasta olmak. hala sudafed + immunace + c vit(1000) alıyorum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 4 gün, 1 günü yatakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben 2 hafta hastaydım, iyileştim sanıp 2 gün spora gittim vitamini de bıraktım fln, direk gg yine. töbe bünyeye bak kibrit gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Biyik said: bu arada saeros ayrı. o kesin hastadır zaten. ahah olm 1 ay filan hasta gezdim ben de, doktora gittim de öyle iyileştim anca git sen de iyileş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 31'i kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 7 kat battaniye altında 31. sabahına sapasağlamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bizim cocuk bakicisinin beli rahatsizlandi, agriyormus. Izin aldi. Sonra benim hanim rahatsizlandi bas, agrisi ates falan. O gecti beli agrimaya basladi, hafif de soguk alginligi. Derken benim de belim agriyor simdi. Sakatlanmis gibi bir agri. Bizim burda bole virus enfeksiyonlari var. Her sene farkli belirtilerle hastalik kapiyoruz. Bir sene burnun akiyor. Obur sene sesin kisiliyor. Bu sene bas agrisi ve bel agrisi. Ama oyle bir iki kisi degil butun sehir hastalaniyor. Amerikalilar virus deniyor falan gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi o bel ağrısı bende de oldu ya, 2 gün filan sürdü geçti sonra. hastalanınca beli ağrımaz ki insanın çok saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aynen ben de 1 aydır hastayım nerdeyse. Tam geçti diyorum yine başlıyor. Bağışıklık sistemim sıçızladı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Geçen ufak yeğen bi anda kusmaya başladı, sürekli kustu. Artık kusacak şeyi kalmadı mide suyunu kusuyordu. Çocuk hastahanesine götürdük serum fln düzeldi 2 günde. Sonra büyük yeğen aynı şeyleri yaşadı. Sondan bikaç gün sonra büyük abi aynı hastalığa yakalandı. En son abimi götürdüğümüzde acile salgın olduğunu söyledi orda triaja bakan adam. Hem grip salgını varmış, hem de bu tarz mikrobik salgın varmış. Bide şu ishal kusma olayının nerden bulaştığını da çözememişler. SUlarda fln bi sorun yokmuş çünkü testlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 her sene ayni hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Biyik said: bir iki gün burnum akıyor daha sonraki günler öksürük krizi. 1 aydır hastayım neredeyse. herkes böyle mi bu aralar? bi tek ben miyim? Vah vah got verem olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar