Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastalık (grip-nezle)

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

bir iki gün burnum akıyor daha sonraki günler öksürük krizi.
1 aydır hastayım neredeyse.

herkes böyle mi bu aralar? bi tek ben miyim?

ben 1 ay kadar hasta kaldım arada 3 5 gün iyileştiğimi sanarak.

öksürük vardı aynen ama alerji de olabilir benim (hastalık uzayınca vücut alerjik tepkileri de daha kolay verir oluyormuş vs)

çok sinir bozucu ay boyu hasta olmak. hala sudafed + immunace + c vit(1000) alıyorum gg
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim cocuk bakicisinin beli rahatsizlandi, agriyormus. Izin aldi. Sonra benim hanim rahatsizlandi bas, agrisi ates falan. O gecti beli agrimaya basladi, hafif de soguk alginligi. Derken benim de belim agriyor simdi. Sakatlanmis gibi bir agri.
Bizim burda bole virus enfeksiyonlari var. Her sene farkli belirtilerle hastalik kapiyoruz. Bir sene burnun akiyor. Obur sene sesin kisiliyor. Bu sene bas agrisi ve bel agrisi. Ama oyle bir iki kisi degil butun sehir hastalaniyor. Amerikalilar virus deniyor falan gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ufak yeğen bi anda kusmaya başladı, sürekli kustu. Artık kusacak şeyi kalmadı mide suyunu kusuyordu. Çocuk hastahanesine götürdük serum fln düzeldi 2 günde. Sonra büyük yeğen aynı şeyleri yaşadı.

Sondan bikaç gün sonra büyük abi aynı hastalığa yakalandı. En son abimi götürdüğümüzde acile salgın olduğunu söyledi orda triaja bakan adam. Hem grip salgını varmış, hem de bu tarz mikrobik salgın varmış.

Bide şu ishal kusma olayının nerden bulaştığını da çözememişler. SUlarda fln bi sorun yokmuş çünkü testlere göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...