Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerde servet krizi

LuCk

Öne çıkan mesajlar

ogretırsın bı ara hade sen servetle yat bı meded um ondan sonra da benım gıbı 1 sene agla koyun olmus gıdıoz sende bana futboldan anlamıyon de kardes ahh ahh yas 23 15 senedr maca gıderım ne farklıydı die dusunuyodum sen dedin ya simdi anlamıon die ermıs adamsın bı daha ızlemem sen dedin diye
Sosyal ağlarda paylaş

öhöm öhöm o dedıgın tanju colaktır kutsal formamızı da az da olsa terletmistr benım dedıgım hakkı olmayanların o formayı terletmemesı mevzuzu bı de altın ayakkabıyı turkıyeden jardel aldı tamam mı hocam baska bı konuda bana yardımcı olcaksan beklıorum sen benım kardesımsın cunku fb lısın see u. simdi deme bana jardel turk deil di die tamam mı canım..o mevzu baska
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm o takımda umıt karan var o mcta oynasaydı halımız fenaydı allahtan hakan vardı hava toplarına bıse demem cunku karsısında bızım odun vardı.eger bı basarı ıstıosak bu takımdan sasılar ve kazma olan denız vvs gıbı arkadaslarımızın yol verılıp gıtmesı lazım bak gor o zaman neler oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sahinKa, 17 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
yaa onu bırakta sen hakkaten memnun musun bu kazmalardan hakkaten ben mı anlamıom bu futboldan.ayrıca insight bu fatih iyiydi ne olmus bu cocuga anlamadım roda da fena deildi

dün maçı izledinmi?..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...