sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 1 ay antreman goriym o kalastan daha fazla kalas olamıycama gore yeminle daha iyi olurum uzun zamandır boyle bir kazmaya bu kadar sans verilmemisti(İ.Ö:TORİNOLU ŞABAN) İ.S:SERVET CETİN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hakanla serveti aynı kefeye koyan futboldan anlamıyodurdur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ogretırsın bı ara hade sen servetle yat bı meded um ondan sonra da benım gıbı 1 sene agla koyun olmus gıdıoz sende bana futboldan anlamıyon de kardes ahh ahh yas 23 15 senedr maca gıderım ne farklıydı die dusunuyodum sen dedin ya simdi anlamıon die ermıs adamsın bı daha ızlemem sen dedin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 simdi diycen bana biri forvet biri stoper ben senin o zaman yasını sorcam ona gore hocam olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 mevkii olayı değil bu. biri altın ayakkabı almış bir oyuncu diğeri ise 20 li yaşlarda bir çömez.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sizde servet bizde fatih..du bakalım nereye kadar?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 öhöm öhöm o dedıgın tanju colaktır kutsal formamızı da az da olsa terletmistr benım dedıgım hakkı olmayanların o formayı terletmemesı mevzuzu bı de altın ayakkabıyı turkıyeden jardel aldı tamam mı hocam baska bı konuda bana yardımcı olcaksan beklıorum sen benım kardesımsın cunku fb lısın see u. simdi deme bana jardel turk deil di die tamam mı canım..o mevzu baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hakan altın ayakkabı almadı mı? hmm ben yanlış mı hatırlıyorum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gümüş aldı..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yaa onu bırakta sen hakkaten memnun musun bu kazmalardan hakkaten ben mı anlamıom bu futboldan.ayrıca insight bu fatih iyiydi ne olmus bu cocuga anlamadım roda da fena deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben servet iyi demedim. sadece hakan ile kıyaslanmaz çünkü hakan son dönemlerin en iyi türk forvetidir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya olm o takımda umıt karan var o mcta oynasaydı halımız fenaydı allahtan hakan vardı hava toplarına bıse demem cunku karsısında bızım odun vardı.eger bı basarı ıstıosak bu takımdan sasılar ve kazma olan denız vvs gıbı arkadaslarımızın yol verılıp gıtmesı lazım bak gor o zaman neler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: sahinKa, 17 Aralık 2004 20:56 tarihinde demiş ki: yaa onu bırakta sen hakkaten memnun musun bu kazmalardan hakkaten ben mı anlamıom bu futboldan.ayrıca insight bu fatih iyiydi ne olmus bu cocuga anlamadım roda da fena deildi dün maçı izledinmi?..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 evet abı evet maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 adam ortadaydı yani tartışmaya gerek yok sanısam..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar