Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya nın en nefret edilen 10 oyuncusu

fenn

Öne çıkan mesajlar

Coleman nerede?

Sabri ile Caner kötü niyetli değiller sadece aptallar, koşmaktan beyine fazla oksijen gitmiyor ondan yetolaşıyorlar benim tahminim. Keza Volkan da sadece artistliğinden mahallenin kabadayısı takıldığından kötü gözüküyor, yoksa kötü niyetli değil.

Ama Emre, Engin, Coleman gibi adamlar gerçek kötüler, aynı İbrahimovic gibi art niyetli adamlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Coleman nerede?

Sabri ile Caner kötü niyetli değiller sadece aptallar, koşmaktan beyine fazla oksijen gitmiyor ondan yetolaşıyorlar benim tahminim. Keza Volkan da sadece artistliğinden mahallenin kabadayısı takıldığından kötü gözüküyor, yoksa kötü niyetli değil.

Ama Emre, Engin, Coleman gibi adamlar gerçek kötüler, aynı İbrahimovic gibi art niyetli adamlar bunlar.

Sabri ile caner tespiti dogru. Ama sabri ile canerin ayrildugi nokta var, sabrinin asabiyeti mac goturmuyor pek. Ama caner salagi sinirlendigi zaman kirmizi kart aliyor cok rahat.

Atletico gs maci bi ornek
En son yerdeki rakibi tekmeleyip de kirmizi kart gormedigi mac ornek.

Sabri hakeme itiraz eder feci ama kimseyi tekmeleyecek kadar hirslandigini hatirlamiyorum ben. Bi de volkani tuttu enseden salladi biraz iste lol. Onda da atildi zaten.

Volkan da sirf boyu fizigi var diye atarli. Tipi biraz nirmal insana benzese simdiye tokatlanmisti bi macta ama kaleci olmanin da avantaji var, fizik yerinde. Ancak drogba gibi servet gibi iri adamlar dis gecirir fiziken.

Caner de mesela kavga ediyo gibi ama fizik urkutucu olmadigindan disli adami gorunce r yapiyor mecburen diger futbolcular gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...