Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 9. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 27.10.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben fifada aynı böyle oynuyodum aslında lan. sadece sabri sağbek eboue solbekti

muslera
eboue chedjou semih eboue
melo selçuk
amrabat(bruma-hamit-umut vs.) sneijder burak
drogba
Mesaj tarihi:
Zan azıcık oynasa daha doğrusu sakat olmasa (gökhan cam nickname'i nasıl unutuldu bir anda ya) çejuyu keser brumayı dayarım.

Kanat yok lan.

Herifte rüzgarı arkasına aldı mı 2 saniyede 0a inme abilitysi vardı ne güzel koşturuyordu karaoğlan.
Mesaj tarihi:
şu yabancı sınırlaması olmasa gs bu ligde elini kolunu sallayarak açık ara yapar. malesef beşiktaşın kadrosu ne gs nede fb ile yarışcak kalitede değil . ara transfer döneminde cok acil trasfer yapılmalı .

edit: hakem hatalarıda gs ve fb nin yana cok olunca hiç şansımız olmuyor
Mesaj tarihi:
ayrıca maçı izlerken hizada gördüğün ama ligtv'nin 3 santim ofsayd 9 santim ofsayt dediği pozisyonlar yüzünden hala ağlayan var mı ya?
3 santim, 11 santim ofsayt diye bir şey yok yani... hakemin görme ihtimali olmayan santimleri ölçüyorlar ama ölçtükleri sistem de çakma, işe yaramaz bişi diye biliyorum (yanılıyor olabilirim)
Mesaj tarihi:
Bariz ofsayt olmadığı sürece her takım böyle gol atabilir. Biz saniye saniye durdurup çizgi çektiğimiz halde çözemiyoruz kaç dk bazen ekranda, hakem nasıl çözecek? Zaten 1 sezonda 10 tane böyle gol olmuyordur toplamda.

Teorik olarak ofsayt evet ama pratikte buna ofsayt kaldırabilen hakem gözüyle değil hisleriyle kaldırır kaldırabilirse. Normal bi insan seçemez yani.
  • Yeni Oluştur...