sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 pontipati said: vay amk forum saati de düzelmiş amk spor gazetesinin forum sitesi mi bu bahsettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gercek saati bulamiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 aquila said: alinmis amarıgada da geri ileri alıyonuz mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 saat 9u 5 mi geçiyordu noluyorlan yok karıştı karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Nefret ediyorum saati geri almaktan. Ne gereksiz bir uygulamadir ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 beyler aldık bitti. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Benimki otomatik almış kol saatim bile otomatik almış nasıl oldu anlamadım aslkfjaskflsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Beyler benim saat hala geri gelmedi. Kim aldıysa versin, ayıp oluyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 of bu espiriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Editor said: Benimki otomatik almış kol saatim bile otomatik almış nasıl oldu anlamadım aslkfjaskflsa kol saati nasıl alıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 lifeleech said: Editor said: Benimki otomatik almış kol saatim bile otomatik almış nasıl oldu anlamadım aslkfjaskflsa kol saati nasıl alıyor ? aynisini ben sorucaktim lan benim kol saati otomatik geri almis nasil oluyo bu is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cihazda tarihler kayıtlı değilse,. uydudan lokasyona göre saati güncelleyen saatler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Masakari said: Beyler benim saat hala geri gelmedi. Kim aldıysa versin, ayıp oluyor artık. Şu andan itibaren ocak dışısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Cihazda tarihler kayıtlı değilse,. uydudan lokasyona göre saati güncelleyen saatler var. dijital degilki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 içine cin kaçmış o zaman, okut sen o saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oğlum nefret ediyorum bu işten. öğlen 2de hava kararıyor lan. madem öyle hepbirlikte isveçe taşınalım olsun bitsin olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 neyden nefret ediyorsun tam olarak ? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar