Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcell 3g laptop ile.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eve adsl istemiyorum simdi turbo tarife ile 43mb e kadar cikiyormus. Ama kotasi 4gb 40 tl aylik. Laptopa baglasam telefonu boyle cs go veya hd film izlesem kota cabucak dolar mi ? Yada bu telefonu modem yapmak laptop ile girmek pek guzel olmaz mi. Vinn alsam ayri hat ve 12 24 ay zorunluluk fln daha pahali. Altintepe kizilayin orada yasiyorum daha fiber de gelmedi ne yapsam kararsizim.
Mesaj tarihi:
arcane said:

kotaya birşey olmaz ama epey lag olabilir.

Adamlar 43mb diyor en yuksek. Bana 8 10 mb arasi verse yetmez mi yani teledon usrunden girmek baglanti kalitesini cok mu yipratir. Telefon s4 bu arada bu cift tasiyici zimbirtili net alayim diyorum.
Mesaj tarihi:
Tamam arkadaslar buyuk bir ihtimal kablo net alicam 10mb 32 tl. Yeter. Iste wifi var zaten. Kablo net nasil bu aralar eskiden kullanirdim ve memnundum.
Mesaj tarihi:
ben adsl baglanana kadar 4gb paket aldim. 10 gunde falan bitti. ki cok video da izlemedim kotadayim diye. adsl baglanamadan bitti hala oyle diyim, sonra da 96Kbps'ye dusuruyorlar abi saka gibi, 56K modem tadinda yasiyorsun hayati
Mesaj tarihi:
Sam said:

4gb'yi forumda anigif başlıklarında gezsen bile doldurursun.

wow'da falan baya dusuk kullanım oluyodu denemistim bi kere. gif'ler falan doldurabilir de online oyunlar kota dusmanı degildi zamanında.
Mesaj tarihi:
bi de 43mbit hız alabilirsin diyolar ama sana verdikleri modemin desteklemesi lazım. servis aldıgın istasyona olan uzaklıgın ve bulundugun yerdeki kullanıcı yogunlugu vs. hıza etki eden faktorler. test yapmadan soylenilen hızlara guvenme yani.
Mesaj tarihi:
Sırf online oyun oynarken alınıp gönderilen veri olarak bakarsan çok yüksek değilde o oyunun patchi var ,windows güncellemesi var anti-virüsü var ıvırı var zıvırı var. Durum tehlikeli yani.

Edit :Şimdi aklıma geldi birde alınıp gönderilen veri kotadan gidiyor gsm bağlantıda.
toggie said:

wow'da falan baya dusuk kullanım oluyodu denemistim bi kere. gif'ler falan doldurabilir de online oyunlar kota dusmanı degildi zamanında.
  • Yeni Oluştur...