ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Eve adsl istemiyorum simdi turbo tarife ile 43mb e kadar cikiyormus. Ama kotasi 4gb 40 tl aylik. Laptopa baglasam telefonu boyle cs go veya hd film izlesem kota cabucak dolar mi ? Yada bu telefonu modem yapmak laptop ile girmek pek guzel olmaz mi. Vinn alsam ayri hat ve 12 24 ay zorunluluk fln daha pahali. Altintepe kizilayin orada yasiyorum daha fiber de gelmedi ne yapsam kararsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kotaya birşey olmaz ama epey lag olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arcane said: kotaya birşey olmaz ama epey lag olabilir. Adamlar 43mb diyor en yuksek. Bana 8 10 mb arasi verse yetmez mi yani teledon usrunden girmek baglanti kalitesini cok mu yipratir. Telefon s4 bu arada bu cift tasiyici zimbirtili net alayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 packet loss diye bir olay var pingi etkileyen faktörler var sadece dümdüz internet hızı yetmiyor oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Anladim bulasmayayim o zaman hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yazlıkta kullanıyorum ben vodafone adsl yok burada temiz ama onun dışında oyunlarda ping çok fazla lag oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hd film en kötü 2gb tır. hesabını sen yap sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Tamam arkadaslar buyuk bir ihtimal kablo net alicam 10mb 32 tl. Yeter. Iste wifi var zaten. Kablo net nasil bu aralar eskiden kullanirdim ve memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben iphone(3g) ile bağlanıp wow ve hon oynayabiliyordum. Ayda 8gb falan harcıyordum. Oyun falan oynayabilirsin ama bence film, dizi işine hiç girme kota 1 günde bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 download hızı mis gibi olur da işte dedikleri gibi packet macket kart oyununda bile lag olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 4gb'yi forumda anigif başlıklarında gezsen bile doldurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben adsl baglanana kadar 4gb paket aldim. 10 gunde falan bitti. ki cok video da izlemedim kotadayim diye. adsl baglanamadan bitti hala oyle diyim, sonra da 96Kbps'ye dusuruyorlar abi saka gibi, 56K modem tadinda yasiyorsun hayati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sam said: 4gb'yi forumda anigif başlıklarında gezsen bile doldurursun. wow'da falan baya dusuk kullanım oluyodu denemistim bi kere. gif'ler falan doldurabilir de online oyunlar kota dusmanı degildi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bi de 43mbit hız alabilirsin diyolar ama sana verdikleri modemin desteklemesi lazım. servis aldıgın istasyona olan uzaklıgın ve bulundugun yerdeki kullanıcı yogunlugu vs. hıza etki eden faktorler. test yapmadan soylenilen hızlara guvenme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyunlar harcamaz voicecomm filan kullanılmıyorsa zaten de video işlerine girince hemen dolar o 4gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Eyw arkadaslar vazgectim. Aydinlattiginiz icin sagol. Kablo modem lazim simdi kablo nete yazilcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hackli 200tl Hacksiz 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sırf online oyun oynarken alınıp gönderilen veri olarak bakarsan çok yüksek değilde o oyunun patchi var ,windows güncellemesi var anti-virüsü var ıvırı var zıvırı var. Durum tehlikeli yani. Edit :Şimdi aklıma geldi birde alınıp gönderilen veri kotadan gidiyor gsm bağlantıda. toggie said: wow'da falan baya dusuk kullanım oluyodu denemistim bi kere. gif'ler falan doldurabilir de online oyunlar kota dusmanı degildi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben sadece oyundan bahsetmistim zaten. ul/dl gayet cuzi bir kullanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar