vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bilmiyorum abi, roket adam diye biliyorum ben de. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 serin hikaye çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 iste kızdan vermezse bilet falan da alma, basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 roket bence cok fazla dizi film izleme git yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 the girl next door değil miydi bu filmi adı, onda da bilet aldırıyodu kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 elisha dedin beni kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Roket boyle dertlerin varsa bitcoin al sat isine girsene abi. Gunde 50 100 dolar gomersin kar olarak sadece aksamlari full ilgilensen. Ne isin var elin kara borsaci karisiyla. Doktorum diyorsa da anatomiden 2 3 yerin adini sor kitaptan bakip bilemezse kesin doktor da degildir. Igrenc yalanci diyip polise ihbar et nitelikli dolandiriciliktan tutuklarlar kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 roketcim senin bobrekler gidebilir ama bana yolla hatunu benim bobrekler gitmez, zaten 10sn de benim cazibeme kapilir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Senko sen nerd degil misin olm? Nereden geliyor bu kadar ozguven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 internette olmamizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 chrome said: Senko sen nerd degil misin olm? Nereden geliyor bu kadar ozguven? nerd'likle zerre alakam yok lan univ 3'te nerdlikten terkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sen bu yuvarlak gozluklu kirmizi yanakli kurabiye niyetine sute banilacak sirinlikte ve zararsizliktaki adam degil misin abi yoksa ben mi karistiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bana yolla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Hani su ben de koyujam haa diyen st josephli tipi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 asil zararsiz gozukenden korkucaksin haci soylemediler mi bunu sana kizlar sute bandiriyor beni ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Somonda da tam barzo tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 -de/da ekini dogru kullanmissin. afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ekserji analizi uzerine makale yaziyorum ben. Katsayi icat ediyoruz amina koyiyim. De da yi ayri yazsam neee yazmasam ne abi. Ilkokulda ve eksisozluk disinda bir yerde onem arz etmeyen seyler bunlar. Abi yerine de agabey mi yazalim yarro gibi nedir yani derdiniz anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sktir et tabi lan senden degerli mi bi ek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 de, da ayrimi gayet onemli, yazdiginin anlami degisiyo tamamen. buna inatla dikkat etmeyen ya egitimsizdir, ya zeka ozurlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Eyvallah abi. Bastacisin. Sukru sana gelince... Ne cahilim ne geri zekali ama bu konuya dikkat etmiyorum da. Argumanin tamamen yanlis. Orselenmis egonu git baska sey uzerinden tatmin et. Bir de bokumu ye. Pis imigrint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 roket sen de hatunu bi bize pasla var mi bakalim gideri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bi kanal tedavisi çıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok ya nerde, çıksa çıksa bi bademcik ameliyatı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 umidini kaybetme genc. gun gelir, yumurtaliklara kadar ilerlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar