Pluton Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bildiğimiz Wow. Sanırım siz artık yıllardır oynayınca sıkılmışsınız ama yeni başlayan birisi için çok muhteşem bence. Şuan Level 30 oldum ve şuan bineklere binmek için sabırlanıyorum. Yapıcak okadar çok şey var ki oyunda. Birde benim online olma süremi hesaba katarsak baya bir oynarım ben bunu yvş yvş sindire sindire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kim ne derse desin beni oyuna baglayan sey pandaren monk oldu. blizartin oglunun sinifi degil ama cok eglenceli. ayrica monklar kiyakli exp bakimindan. iki haftada 90 olursun casual. darkmoon faire (fazladan exp bufflu haftalik etkinlik) denk gelirsen bir hafta surer. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 oyun başlarda çok zevkli ya.sonlara doğru bayıyor.bende 85 e kadar oynayayıp bayınca bırakmıştım.özellikle önceki paketlerin dungeonları çok daha zevkli.sağolsun girdiğim guild beni kırmayıp benle birlikte girmişti asfkhasf.keşke o zamanlar başlasaymışım dedim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 90'dan sonrası bayık. aşivment, legendary, raid, hiçbiri beni enterese etmedi. ama görev kısmı güzel. pandaria'ya adım attıktan sonra eğlenmediğim bir an olmadı görevlerde. benim için wow demek alt kasmak; heroic itemlere kadar buna devam etmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Panda, cataclysm den daha bayık bir paket bence yada başlarda öyle gelmiyor ama daily manyağı olduk paketin başlarında. birde ozaman FLex raid falan da yoktu LFR ye bile yetenekli sağlam adamlar giriyordu şimdi flex için adam bulmaya 40 saat orgrimmar da takılıosun.Kahrolsun flex raidler oyunu ,koca azeroth u ikiye böldü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 warcraft 3 ü bitir frozen throne la beraber ( bitirdiysen bi daha bitir ) çok daha fazla sarar oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 valla zevk meselesi. şu başlığı okuyunca bile süremi uzatasım geldi. sıfırdan pandaren monk yapıp o havayı yine tatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar