masa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu sene mezun oluyorum. Tez benzeri bitirme projemiz var. Psikoloji okuyorum, madde bağımlılığı konusuna ilgi gösterdim geçen yıllarda projeyide böyle yapıyım diyorum. Şimdi hocadan iki tane ölçek aldım. 2 tane ölçek var ikiside oyun gibi(Hanoi kuleleri gibi) ikisi de farklı şeyleri ölçüyor ikisinden birini seçicem. Bu ölçeklerden birini farklı madde bağımlıları gruplarına veya kronik içicilerine uyguluycam ve anlamlı bir farklılık olup olmadığına bakıcam. Madde gruplarını şöyle düşündüm; uçucu maddeler, eroin, kokain, esrar, halüsinojenler, ektazi Şimdi ilkinde forumun junkieleri bana özel mesajla ulaşabilir. İkincisinde madde gruplarından 10ar kişi bulmam çok çok iyi 7-8 kişi de olur ama ancak şuan bile 6 grup var bunu azaltmalıyım. Madde gruplarını seçerken şuna dikkat edicem. Eğer kişi uçucu madde grubundaysa ağırlık olarak onu kullanıyor olucak eğer eroin grubundaysa ağırlık olarak eroin içiyor olcak. Ancak halüsinojen ekztazi gruplarında bunu sağlamak zor onun için ekztazi grubunu çıkarabilirim. Ya da gönüllü bulması zor grubu çıkarabilirim. Ya da uçucu madde grubu çok uğraştıracağı için çıkarabilirim. Son olarak soracağım şey: Son yıllarda sentetik esrar kullanımı yaygınlaştı, bonzai adıyla insanları zehirliyor acaba esrar ve sentetik esrar diye iki gruba baksam mı diye düşünüyorum. Fikirlere önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 işkoliğim ben o olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 herkes mühendis burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 U.....CU'YA HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kardeş, sorması ayıp, narc mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HpNoj-s5FuQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mc_Lovin said: Kardeş, sorması ayıp, narc mısın? Noyan'ın karşısında bir narc'ım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bence normal ot ile sentetik olarak ayri incele. Son zamanlarda ozellikle amerikada uyusturucu testlerinde cikmiyor diye cok tercih edilmeye baslandi. Bonzai disinda K2 incense veya spice diye de aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kedilerin kuyruğunu kesen çocuk değil miydin sen masaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Tez için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Masa bence önce kedi sevgisi üzerine bir çalışma yap, sonra tavsiye istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Hap var, cigara var, ex var, ruj var. Sana ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ruj mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 dmt extractlayıp hoca ile takılın ama her seferinde biriniz ayık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 olm bu adam harbiden bu işi yapıyor biliyorum ben. yardımcı oluverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ninlempis said: dmt extractlayıp hoca ile takılın ama her seferinde biriniz ayık olsun. kolay mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 chrome said: olm bu adam harbiden bu işi yapıyor biliyorum ben. yardımcı oluverin. tut elinden amatem e gotur o kadar junkie yoktur burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 piskedelik eventlere bak feysbuktan esrar,zonzai ve lsd icicilerini bulabilirsin cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 psikedeliklerin bağımlılıkla ilgisi hiç yok aslında* en fazla güncel kültür ve ideolojiye katkıları tez konusu olabilir keza esrarın da öyle bu arada tez konusu demişsin bağımlıları araştırıcam demişsin de, olayın ne yani, tezin nedir? hangi noktaya çıkma gayesindesin? onlar anlaşılmıyor yazdıklarından. * *: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Drug_danger_and_dependence.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 maddelerin test sonucuna etkileri iste, beyinde kalici ne degisiklikler yapiyor her madde onu bulucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 amerikayı baştan mı keşfedecek yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 her bitirme projesi oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 saykodelik demedim zaten piskedelik dedim psychedelic yani psychodelic degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ben yanlış yazmışım aynı şeyi kastediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar