Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Merhaba milleti elimdeki sistem parçalarını satma kararı aldım parçalar aşağıdaki gibidir. I7 930 X58a-ud3r rev1.0 3x2gb 2000mhz Team Xtreme 5870 Vapor-X Sapphire 1gb Hepsine toptan 600 istiyorum pati içinde. parçaları ekran kartı hariç bölmeyi dü$ünmüyorum. bi tek ekran kartı harici satabilirim 200 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 alın plz herşeyi ederinin baya altına koydum x58 sistem isteyen yok mu; kasmayayım gittigidiyor falan faydalansın biri ya da birinin kız arkadaşı kuzeni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fiyatlar cidden basarili yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 haydi uygun fiyata alın kapatın millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fiyatlar tam paticik fiyati olmus gayet uygun..Ihtiyacim olsa kacirmazdim. Yalniz seyi anlamadim , ekran kartina 200 tl mi istiyiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ekran karti pahali olmus evet ... 500 e anlasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ramler 4 olaydı iyiydi , güzel fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Skyfire said: haydi uygun fiyata alın kapatın millet İnsanları yanlış yönlendirerek nereye kadar gidebilirsin. Hani anakartın patlamıştı geçen ay aradığında öyle söylemiştin. Oyuna girmiyorsun dediğimde sana "abi anakartı servise gönderdim 1 haftaya gelir" dedikten 2 gün sonra forumu açıyorum ve bu konuyu görüyorum. Hadi beni kandıracaktın da burdaki 600 lirayı verecek arkadaşın ne suçu vardı. Bazen düşünüyorum keşke kürd olsaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 interperez said: Skyfire said: haydi uygun fiyata alın kapatın millet İnsanları yanlış yönlendirerek nereye kadar gidebilirsin. Hani anakartın patlamıştı geçen ay aradığında öyle söylemiştin. Oyuna girmiyorsun dediğimde sana "abi anakartı servise gönderdim 1 haftaya gelir" dedikten 2 gün sonra forumu açıyorum ve bu konuyu görüyorum. Hadi beni kandıracaktın da burdaki 600 lirayı verecek arkadaşın ne suçu vardı. Bazen düşünüyorum keşke kürd olsaymışım. arkadaşın yazdıkları tamamen hayal ürünü. hasta mısın yavrum sen kimsin? ne troller var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Dark_Soul said: Fiyatlar tam paticik fiyati olmus gayet uygun..Ihtiyacim olsa kacirmazdim. Yalniz seyi anlamadim , ekran kartina 200 tl mi istiyiyorsun? ekran kartı pakete dahil 600e e ayrı satarsam da ona 200 diğerlerine 450 dedim i$te. bundle hesabı 50 tl fark gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 450 ekran kartı ile beraber alırım... son... daha da düşecem yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi 600 den aşağı kurtarsa dükkan senin vallahi. ürünler ekran kartı hariç kutulu verebilirim sanırım bu arada; temizlikçi kutulara hallenmediyse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 izmir içi elden de teslim edebilirim. hatta kuruluma bile yardım edeyim o derece gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bende de 5770 vapor-x sapphire var 1gb ne kadar eder seninki 200 yazdığına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 150 civarı falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hmmm sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi işlemci tarihi eser gercekten. oc lu q8400 le aynı performansı almak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 vallahi pek sorun yaşatmadı bana, alacak kişinin takdirindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 interperez said: Skyfire said: haydi uygun fiyata alın kapatın millet İnsanları yanlış yönlendirerek nereye kadar gidebilirsin. Hani anakartın patlamıştı geçen ay aradığında öyle söylemiştin. Oyuna girmiyorsun dediğimde sana "abi anakartı servise gönderdim 1 haftaya gelir" dedikten 2 gün sonra forumu açıyorum ve bu konuyu görüyorum. Hadi beni kandıracaktın da burdaki 600 lirayı verecek arkadaşın ne suçu vardı. Bazen düşünüyorum keşke kürd olsaymışım. yörünge dışına biletini ben kestim acentadan, çok mutluyum. iyi yolculuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Silphatos for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 adam banlanmak için ekstra çaba sarfetmiş zaten kimse ellemese de banlanacaktı kendi kendine sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 adam iyi trollemiş ama başarılı buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 zaten bu postuyla değil de genel olarak patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu şey ya hani IQ'Um düşük galiba diye topic açan elemandı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar