Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pokemon-x-nintendo-3ds-sitede-en-ucuz-96672472 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yanında nintendo 3ds veriyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ahahahahaha :D :D. Şaka gibi bir ilan daha lahsfasf. Olm ne içiyorsanız söyleyin de o kadar para vermeyelim dışarılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fiyat iyi. iyi satışlar güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 160-180 tlnin aşağısında göremedim oyunu türkiyede. Standart gittigidiyor fiyatından 20 tl ucuza listeledim işte direk. 120ye aldım, elden 130'a satıyorum, gg fiyatı da 150 (komisyon kesilince 130 civarı kalıyor). Bu kadar şaşırgan otu oluşunuza anlam veremedim,sanki 5 liralık ateri kasetini 150ye koyduk. Fakirs on the loose amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imam hariç de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 shopto yerine senden almak için neden yok o yüzden çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arkadasin tavri tam su olmus yanliz http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2012/02/yarram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 reampage said: shopto yerine senden almak için neden yok o yüzden çok. Evet tabiki de yok,ama bu ilan açmamı engelleyecek bi sebep değil çünkü herkes senin benim gibi olmayabilir. Acil olarak oyuna ulaşmak isteyen,yurtdışı kargosuyla uğraşmak istemeyen, yurtdışı sitelerine güvenmeyen, kredi kartı kullanmayan vb pek çok insan var etrafta. Ve sizin yorum yapmanıza da hiç gerek yoktu açıkçası,yine de üşenmediğiniz için teşekkürler panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 imamizer said: imam hariç de imam hariç asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://i.imgur.com/a1foiNY.jpg Ve tam bunlar konuşulurken daha ilanını bugün açtığım oyun bi tarafınızla güldüğünüz fiyattan satıldı. Başarısız troll'lemede emeği geçen bebelere; saçma sapan fiyat ile "hmm biraz yüksek ama mutlaka alıcısı olur" fiyatı arasındaki farkı öğrenip öyle troll'lemeyi deneyin. kibs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Egoyu kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar