Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hmm sitesinde 25 gün kaldıgı yazıyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: orc_lord, 18 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki: hmm sitesinde 25 gün kaldıgı yazıyor.. umarım doğrudur[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Gomik Olmazsa Reyting Almaz büyük umutlarla ekliyorum.. geldin hele[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hangisi? Reaksiyon mu? Reyting mi ?[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Yahu sonuçta düşünce önemli, anladın sen. Bu arada hiç umutlanmayın , çok kötü olcek. İçime doğdu :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bir garipleşti bu gece ptck. userları.[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya bence de cem yılmazın yaptığı bir çok şey komik o yüzden filmin de komik olacağı kanaatindeyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 fragman http://66.197.130.249/[SanalCafe.Net]GORA_Fragman_Kocaman.zip [Bu mesaj pan tarafından 20 Ekim 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 fragman zip dosyası şifreli yalnız???? edit: neyse buldum sonradan, www.sanalcafe.net imiş şifre [signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one [Bu mesaj AutolycuS tarafından 20 Ekim 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Dayım ışın bıçağıyla ağaçtan sucuk mu kesiyor ben mi yanlış anladım :lol:[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Evet ışın bıçağı geliştirilmiş :D Sucuk ağaçlarda yetişio.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uzaylıda olsa,onalrda insandır ehea iiymiş[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 açılımı güzel olursa reaksiyon alır mış..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benim bildigim Guzel Olmazsa Rating Almaz G.O.R.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bence filmde çok önemli bişey var ki cem yılmaz her ne kadar çok geyik bi film yapıp belli yaşa gelmiş yetişkinleri çok güldürdüysede onu sadece komedi filmi mantığıyla özümsemiş ve sinemada bunu bekleyen pek çok küçük cocuğunda bu filmi izleyip cem yılmazın filmde canlandırdığı figürü örnek alacak bi sürü çocuk varken bu kadar küfür içermesi yanlıştır kanısındayım aslında insanların filmde en çok güldüğü sahneler cem yılmazın küfür ettiği sahneler farkettiyseniz bu da hoş bişey değil yıllardır amerikan filmlerinde adamlar ana avrat düz giderdi ingilizce bilmeyenler alt yazılarda kahretsin gibi şeyler okurdu ama bu Türkçe bi film kimseye batmasada ağır olmuş diye düşünüyorum ama neyseki halkımız bu tip konularda vurdum duymaz o sebeple önemli bi tepki doğmadı bu konuda yine de filme yaş sınırı koymaları daha iyi olurdu[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Film çok hoşuma gitti. Tek kelimeyle eğlendim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Benimde hosuma gitti, bu film bir kac sene icinde televizyonda yayinlanacak. Hic izlememis insan olsa bile, televizyonda seyredince zevki kaciyor, en guzeli sinemada izlemek. Kufurlu yerleri kesecekler bi anlami kalmayacak filmin :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 televizyonda sansür koyar bizimkiler küfürlere...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Film beklentilerden çok ama çok uzak.Komik mi komik ama abartııcak kadar deyil.Küfürler insanı güldürüyor özellikle gerisi bir komedi filmiyle aynı.Abartılan bir film olarak tarihe geçti bence.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firewolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu zamana kadar en çok güldüğüm film boşuna hollywood falan demesinler ne varsa bizim türklerde var baksanıza adam bi uzaya gidio yapmadığı kalmıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 başlangıç sahneside hoştu abi (: heh konuşmalar özellikle[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firewolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya adam zaten osursa gülüyosun ama replikler faln süperdi fragmandan bin kat daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 adam ful kufurdu kayda degere bi iki espiri war adam komik o ayrı[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kufur mufur benı gulduruosa sorunyok kı ben arklarımlada konusurken arada kufur edıoyorum sen etmıomusun kı çogumuz edıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 lol harbi ya geyiğe bakarmısın... beni güldürüyosa sorun yok... walla ana-bacı gidiyosa sorun yok nede olsa gülüyoruz.. saçmalamayın ya erMANIA haklı 1-2 tane espri wardı o kadar..zaten onlarıda fragmanda verdiler saolsunlar..yani filme gitmeden filmi ezberlettiler.. ama n'ldu anca 500 bin kişiyle geçtiler vizontele'yi... o kadar reklamdan sonra hemde..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar