arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Aradım ancak bu konuda bi topic göremedim varsa kusuruma bakmayın oradan devam ederiz. Bugün matrix i izleyip yutmuş bulunmaktayım ancak film öncesi bi fragman izledik ki gülmekten öldürdü... uzun saçlı pelerinli zırhlı bi amcam çıka geldi bi baktık cem yılmaz bi de ışın kılıcı çekmez mi bi de başka bi cem yılmaz sesi ona birşeyler demez mi "sopalarım seni" tadında koptuk.. nedir bu G.O.R.A konusu nedir ? kimler oynar ? (bana cem yılmaz yeter orası ayrı..) ne zaman gelir ? fantastik birşey mi yoksa sadece ilgi çekmek için mi böyle fragmanı var ? (ki benim baya ilgimi çekti)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 kasımda geliyo diye biliyorum beyoğlu emek te gittim matrix e bu filmin fragmanı yoktu ya üf kafayı yicem :/[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bi yerde gormustum 1 ay once falan Uzaylılarla ilgili bi film o yazıyı bulursam solerim konusunu Cok komik olcak falanda demişti cem yılmaz roportajda[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 tv de böle bişiler duymuştum eskiden turk filmi çekicekti Kaynak : TUrkFilmi.com Türk sineması adına ilklere imza atma yolunda bir diğer önemli proje ise senaryosunu Cem Yılmazın yazdığı ve başrolünü oynayacağı Bilimkurgu-Komedi türündeki sinema filmi. TURKFİLMİnin yapımcı olarak hertürlü mülkiyet hakkına sahip olduğu filmin çekimlerine Mayıs 2003te başlanacak. Filmde uzaylılar tarafından kaçırılan bir Türkün komik maceralarına yer veriliyor. Filmin 2003 sonbaharında vizyona girmesi hedefleniyor. .[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 16 May 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 fragmani bile yetti, cok guzel olacak diye umuyorum.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Abi isterse konu kötü olsun ama artık türk filmlerinde görsellik olayını görelim kurgu vs ağlıcam (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 fragmanı o kadar iiydi aklınız durur görmediyseniz görmeye çalışın çook komik :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hehe ya yavaş yacvaş gelişecek herşey inşalah (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Biraz görsellik, efekler gelsin türk filmlerine iş böyle[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Süper film gibime geliyor. "Zor görünce hemen ışınlanıyon değil mi?" "Aha bıraktım sopayı" Bütün salon yıkıldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Beni bi ışıkla mı korkutucan lan ? türevi bi laf dedi ben orda ağzımdan tükürükler saçmaya başladım ama gerisi o kadar komik gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hella nasıl bir gülme şekli o ? :) kuduz musun yoksa :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 benim seyrettiğimde de yoktu fragman bak şimdi çok merak ettim ya.. :) benimbildiğim dünyayı kurtaran adam 2'yi çekeceklerdi galiba, o olmasın?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehe en sonunda cok komık suun olayı da bıtırdı ehe ordakı bıde bu bır uzay fılmıdır dıyısıde acaptı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ba ba beni o isigla korkutacah gibi bise dedi[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bide sonunda bi espri vardı. Çok coming soon diye lol[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 mükemmeldi ya bunu netten bulmak mümkün mü ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Filmin adı Türkler Uzayda çekimlere sanırım 25 Mayısta başlanacak[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ortaya atladıktan sonra bir de "al bak sopayı da bıraktım gel lan hadi" diyip odunu yerekoyduğunda koltuktan düştüm direk muaheuhaeuh[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bjjjiiiiiaauuuuwwww -Ne o lan beni ışıkla mı korkutacan? Hatırlayınca bile insan gülmekten geberiyo yaw... G.O.R.A C.O.M.I.N.G S.O.O.N Hem de çok kaming suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: jacabo, 17 May 2003 10:15 tarihinde demiş ki: ehe en sonunda cok komık suun olayı da bıtırdı ehe ordakı bıde bu bır uzay fılmıdır dıyısıde acaptı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize onu demesini amacı zamanında gösterisinde asnlattığı bir hadiseye dokundurmak :) kısaca konu şu; zamanında leman kültürebir meddah gelir bir ara cebinden çıkardığı bir kazete kupöründe yazan bir türk bilim kurgu kitabı hakkından konuışur cem de merak eder kitabı bulur bir yerden (ki kitabıın adı "Türkler Uzayda") kitabın kapağını kaldırır gözüne ilişen ilşk şey kapak sonrasında yazan yazıdır "Dikkat, bu bir bilim kurgu romanıdır" cem ayrıca şovunda bu başlık ile ilgili olarak "iyi oldu söyledikleri yoksa ben kitaba aşk romanı diye dsaldırıyordum..."[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 20 May 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 piskopattı ya:D feci güldüm(k).salon gülme sesleriyle doldu bi an. oan başımdan geçenleri anlatayım size. 1)aLla alla yaaa amma fragman koymuşlar bitmedi bi türlü 2)hmm türkfilmi rus gelini göstercekler dicem ama bitmedimi o ya?? 3)bu kim yea? oha cem yılmazı andırıyo. (arkadan cem yılmazın sesi gelir) 4) OHAHAHAHAHAH!!!!!!! (fragman biter) 5) O neydi ya????[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehhe sinemada zaten millet cem yılmazı görünce gülmeye başladı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 film çok güzel olacak belli ama yurtdışında bişey kazandıramayacak çünkü dilimiz kadar güzel tonlama ve espri ile bütünleştiğinden ingilizceye çevrildiğinde güzel olacağını sanmam.hele cem yılmazın yaptıklarını yurt dışında öle boş boş bakarlar laflarına[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 adamı daha görür görmez gülüyoruz artık ne de olsa güleceğiz diye, kodu çözmüş helal olsun.. :lol:[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar