Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sorunsalı - 2

skywalkr

Öne çıkan mesajlar

Vidar said:

benim bu topiğe girince sinirim bozuluyor. arada girip kaçıyorum hemen.

+1

O degil de abi (konuyu acan arkadasa sesleniyorum) biraz da sucu kendinde ara be birader. Kadini pure evil bir abomination olarak, kendini de yumusak huylu muhtesem bir birey olarak lanse etmissin de, hayatta gercekten boyle vakalar cok az olsa gerek.

Ey paticik,

Siz de tek tarafli dinleyerek hukum vermeyin.

Hoyt!
Sosyal ağlarda paylaş

Bana, yazdiklarin kendini hakli cikarmak icin bahane gibi geldi. Uyduruyorsun demiyorum kesinlikle.
Hani arkadasla konusurken kendimizi hakli gostermek icin cesitli bahaneler, gerekceler sunariz. Aslinda bunlar asil sorunlar degildir. Bunlar bizi hakli cikaracak bahanelerdir.
Burada kendini iyi gostermen gereken bir arkadas yada psikolog yok. O yuzden su tahminlerime hic olmadigin kadar samimi cevap ver. Buraya cevaplari yazmasanda olur.
Hayatimizdaki sorunlarin, mutsuzlulugumuzun hirsini en yakinlarimizdan cikariyouz.
Kucukken anne, baba, kardes nefret ettigimiz insan olabliliyor. Evlenince esimiz.

Simdi:
- Isinden ve yasadigin ortamdan mutsuz musun?

- Evlenince maddi olarak zor duruma dustun mu? Hayat standartlarin degisti mi?

- Hayat tarzin cok degisti ve bu seni mutsuz mu ediyor?
(Esin sana cok mu bagimli? Kuyruk gibi pesine takiliyor? Kendi arkadas ortami yok seninkini de baltaliyor mu?
Seni cok mu kontrol ediyor? Karsi cinsle konusmani bile istemiyor, kiskanclik sorunu var mi?)

-Daha once hareketli bir cinsel yasamin var miydi? Su anda karsi cins sana ilgi gosteriyor da sen karsilik veremiyor musun?
Ortamda kafani karistiran hatunlar var mi?

Bu gibi etmenler seni huzursuz ve mutsuz ederler. Durduk yere esine sinirlenirsin.
Napman gerektigine benim de kafam basmiyor. Ama onemli olan asil sorunlari bulup bu konuda arastirmak gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Bana, yazdiklarin kendini hakli cikarmak icin bahane gibi geldi. Uyduruyorsun demiyorum kesinlikle.
Hani arkadasla konusurken kendimizi hakli gostermek icin cesitli bahaneler, gerekceler sunariz. Aslinda bunlar asil sorunlar degildir. Bunlar bizi hakli cikaracak bahanelerdir.
Burada kendini iyi gostermen gereken bir arkadas yada psikolog yok. O yuzden su tahminlerime hic olmadigin kadar samimi cevap ver. Buraya cevaplari yazmasanda olur.
Hayatimizdaki sorunlarin, mutsuzlulugumuzun hirsini en yakinlarimizdan cikariyouz.
Kucukken anne, baba, kardes nefret ettigimiz insan olabliliyor. Evlenince esimiz.

Simdi:
- Isinden ve yasadigin ortamdan mutsuz musun?

- Evlenince maddi olarak zor duruma dustun mu? Hayat standartlarin degisti mi?

- Hayat tarzin cok degisti ve bu seni mutsuz mu ediyor?
(Esin sana cok mu bagimli? Kuyruk gibi pesine takiliyor? Kendi arkadas ortami yok seninkini de baltaliyor mu?
Seni cok mu kontrol ediyor? Karsi cinsle konusmani bile istemiyor, kiskanclik sorunu var mi?)

-Daha once hareketli bir cinsel yasamin var miydi? Su anda karsi cins sana ilgi gosteriyor da sen karsilik veremiyor musun?
Ortamda kafani karistiran hatunlar var mi?

Bu gibi etmenler seni huzursuz ve mutsuz ederler. Durduk yere esine sinirlenirsin.
Napman gerektigine benim de kafam basmiyor. Ama onemli olan asil sorunlari bulup bu konuda arastirmak gibime geliyor.

Abi kendime acındırmaktan niye keyif alayım. Burda haklı çıkartmalık bir durum yok, benim de yanlışlarım oluyordur mutlaka ama ben mümkün olabildiğimce objektif olup kendi bakış açımdan durumu izah etmeye çalışıyorum. Realde arkadaş olsak ve eşim size beni şikayet etmiş olsa kendimi savunurdum, buradaki case farklı. Kaldıki bu fake hesabım, amacım sadece dertleşmek, düştüğüm durumla ilgili bir reputation beklentim yok.

-İşimden yaşadığım ortamdan memnunum.
-Maddi durumum idare eder, evlilikten dolayı borç ödeyeceğim 1-2 sene.
-Hayat tarzım değişti, daha asosyal biri oldum, çünkü ne zmn arkadaşlarımla buluşsam bir huzursuzluk çıkıyor, kıskançlık tripler vs.
-Daha önce birçok kişiye göre hareketli denebilecek bir cinsel yaşantım vardı.

Sorun eşimin evlilik ve aile kurma bilincinden, tecrübesinden, özverisinden uzak olup evliliğe adapte olamaması. Eşimin ailesi biraz sorunlu ve işin doğrusunu güzelini öğrenememiş. Bizim için anormal gözüken olaylar, davranışlar, onun için gayet normal geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

skywalkr said:

neutrino said:

Kürtajı ciddi ciddi düşünmelisin Skywalkr, çocuğa yazık abi.

Çocuğa yazık diyip kürtaj düşünmek büyük bir çelişki değil mi?
Öyle.

Değil abi, doğacak çocuğun henüz bilinci falan yok, yasal sınırı da geçmemiş, kürtaj tartışmasına dönmesin konu. Doğduktan sonrası için yazık dedim çünkü mutsuz bir evde, sıkıntılı bir aile ortamında büyüme ihtimali yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

sipeyskeyk said:

skywalkr said:

neutrino said:

Kürtajı ciddi ciddi düşünmelisin Skywalkr, çocuğa yazık abi.

Çocuğa yazık diyip kürtaj düşünmek büyük bir çelişki değil mi?
Öyle.

Değil abi, doğacak çocuğun henüz bilinci falan yok, yasal sınırı da geçmemiş, kürtaj tartışmasına dönmesin konu. Doğduktan sonrası için yazık dedim çünkü mutsuz bir evde, sıkıntılı bir aile ortamında büyüme ihtimali yüksek.

Kürtaj karşıtı biri değilim ama mevzu senin kendi çocuğun olunca o kadar da duygusuz olamıyorsun, bilinci yok vs diye kendini teselli edemiyorsun. Sonuçta bilinçcisde olsa bir can.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

abi, kötü ortamda çocuk yetiştirmek büyük günah. Emin ol onun günahı kürtajdan fazladır.

Olaya dini açıdan yaklaşmıyorum, kendi benimsediğim etik değerler açısından bakıyorum fakat dini açıdan bakacak olursak da yanlışın olduğuna inanıyorum. Durum tam tersi olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abicim bende onu diyorum sen cocugu savundukca
ne cocugu
kac yasındasın

Yaş ile kürtaj istememenin ne alakası var. 29 yaşındayım.

Kaç kere doktora gittik, kalp atışlarını dinledik, ultrason resimlerini fln aldık, çocuk oyuncağımı bu aq kürtaj da kürtaj.

Pet dismiss etmiyorsun, char silmiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...