Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sorunsalı - 2

skywalkr

Öne çıkan mesajlar

hamilelik falan zor diyenler olmuş da konudan kimsenin haberi yok galiba, arkadaşın hanımı doğum haplarını gizli gizli bırakıp hamile kalıyor hem de çocuk istemiyoruz demiş ikisi de. bence hamilelikle falan alakası yok bu evlilikte bence çok büyük yanlışlıklar var. yaklaşık iki senelik sevgilim var yeri geliyor ayak tırnaklarımı bile kesiyor, annem yok aylardır evime geliyor donumu çamaşırımı yıkıyor asıyor ütülüyor gıkını bile çıkarmıyor, köle gibi kullanmıyorum tabiki ama ne bileyim ben kız arkadşaımın kısmet olursa evlendikten sonra da bu tarz işleri bana kitlemek yerine kendisinin yapacağını biliyorum, yemekleri de ben yapıyorum ileride de ben yaparım büyük ihtimal bunun gibi şeyler işte ne bileyim ortaklaşa yapılır ev işi dediğin...

hani flört dönemi böyle bir şey, tanıyorsun işte görüyorsun birbiriniz için neler yapbiliyorsunuz nelerden feragat edebiliyorsunuz hobileriniz var mı ortak bir şeylere ilgi duyuyor musunuz vs. vs. onun sonucunda evliliğe karar veriyorsun zaten. e madem bunların hiç biri yok niye evlenirsin be adam?
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

katılıyorum
hayallerle yasayan gercek dunyanın farkına varmayan, olgunluktan nasibini almamıs karakteri oturmamıs
tv dizileri, milletin facebook, instagram fotoları arasında kaybolan genc kızlar bunlar

buna bir de ailesi/annesi ile BAĞIMLI ilişki kuran değişkenini ekle, profil tamamlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

skywalkr said:

Rasmon said:

problemi temizlik, ev işi odağına kaydırma yalnız. daha büyük, temel bir problem var. onun üzerine gidin.

Mesele zaten temizlik fln yapmaması değil, evi, evliliği ve beni sahiplenmemesi, benimsememesi, kabullenmemesi. Ben o noktadan yaklaşıyorum.

Senin önceki yazını hatırlıyorum, çocuk olmasından korkuyorum diyordun, o zaman kendi önlemini kendin alacaktın ve şapkasız çıkmayacaktın, keşke dikkat etseydin.

Arkadaşlarımdan birinin de başına geldi bu ve bebek 1 yaşına gelmeden ayrıldılar, arkadaşım hala bunalımda herkesten koparttı kendini. Daha o çocuk büyüyecek ve babasından hep nefret edecek, beni beşikte nasıl bırakıp gitti babam diyecek.

Süresi geçti mi bilmem ama durum gerçekten çok kötüyse ve boşanma öyle ya da böyle gerçekleşecekse, belki de hamileliği sonlandırmanız daha hayırlı olur, bunu eşini de anlatır hissettirirsen belki o bile anlar ve bir çocuğu tek başına büyütmekten korkup onay verebilir. Dediğim gibi arkadaşımdan biliyorum bu senaryoyu ve Allah kolaylık versin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kadında nasıl bir düzelme bekliyorsun sen? arkadaşlar yapacakları tüm açıklamaları ve tespitleri yapmışlar. bu kadın SORUNLU. çocuğu aldırt, anında boşanın, olabilecek en iyi stratejiyi izleyip boşanman lazım. aldırmam çocuğu triplerine gireceğine de eminim.

http://images2.fanpop.com/image/photos/14100000/Steve-steven-seagal-14163859-385-477.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

DoGMeaT said:

gelecekten geliyorum ,fazla zamanım yok,gördüklerimi anlatıp kaçacagım

50'li yaşlardasın,kafanda saç yok,şekilli bir göbeğin var , tv başında itişip didişen 2-3 tane çocuk var , ev oyuncaklarla dolu,mayın tarlası gibi legolara basmamak için dikkatli yürüyorsun

evi pislik götürüyor ve karın yaklaşık 105 kilo,sürekli dırdır halinde,ya cocuklara ya sana bağırıyor

ama merak etme sen mutsuz değilsin,o eşiği coktan geçtin,sadece duyarsızsın,tek işin elinde kumandayla zap zap kanal gezmek,cebinde zırnık para yok,kredinin kredisini ödüyorsun,bide haftaya okullar açılcak çanta lazım ayakkabı lazım diye düşüncelere dalmışsın

kolay gelsin.

50'li yaslarda ve evde 2-3 cocuk? MAssallah...

hunty said:

kendi kendime alinti yapmisim.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

hamilelik falan zor diyenler olmuş da konudan kimsenin haberi yok galiba, arkadaşın hanımı doğum haplarını gizli gizli bırakıp hamile kalıyor hem de çocuk istemiyoruz demiş ikisi de. bence hamilelikle falan alakası yok bu evlilikte bence çok büyük yanlışlıklar var. yaklaşık iki senelik sevgilim var yeri geliyor ayak tırnaklarımı bile kesiyor, annem yok aylardır evime geliyor donumu çamaşırımı yıkıyor asıyor ütülüyor gıkını bile çıkarmıyor, köle gibi kullanmıyorum tabiki ama ne bileyim ben kız arkadşaımın kısmet olursa evlendikten sonra da bu tarz işleri bana kitlemek yerine kendisinin yapacağını biliyorum, yemekleri de ben yapıyorum ileride de ben yaparım büyük ihtimal bunun gibi şeyler işte ne bileyim ortaklaşa yapılır ev işi dediğin...

hani flört dönemi böyle bir şey, tanıyorsun işte görüyorsun birbiriniz için neler yapbiliyorsunuz nelerden feragat edebiliyorsunuz hobileriniz var mı ortak bir şeylere ilgi duyuyor musunuz vs. vs. onun sonucunda evliliğe karar veriyorsun zaten. e madem bunların hiç biri yok niye evlenirsin be adam?

abi ne güzel lan. millet hala böyle şeyleri düşünebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...