Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Arakdaslar bunu yasal olarak orjinal sitesinden daha ucuza alabilecegim bir mecra var midir aceb? Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kat.ph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.microsoft.com/mac/office-university bu var bi de bu olmuyo mu :( , öğrenci dfalan değilsen benim bilgilerle alabilirsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi université olmuyor maalesef, oburu de torrent tabi yasalligi tartisilir :) ama bi key bulsam mesela biyerden torrente yapistirsam ahhaa benim bilgilerle alabilirsin demis :) OM atayim ben sana dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mac'e yuklemekten nefter ediyorum ben bunu, her yere elini atiyor, fontlari filan bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben rotweiler'dan aldım yakın zamanda 40 liraya. Technet. Exceli çok kullanmasam iWork bedava olmuşken onu kullanırdım aslında. Bu arada düzgün çalışıyor bende, hiç bir şeyi bozmadı. Tek sıkıntım bilgisayarı her kapatıp açtığımda yeni workfile açması. Nasıl çözeceğimi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 iWork varken beyhude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar