cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 evet uefada 4 grubun maçları dün oynandı kalan 4ü de bugün oynanacak. Group E Middlesbrough 9 Villarreal 8 Partizan 5 Group F Alkmaar 9 Auxerre 7 GAK 7 Group G Stuttgart 9 Benfica 9 Heerenveen 7 Group H Lille 9 Sevilla 7 Aachen 7 buna göre fenerin 4 olası rakibi villareal , auxerre , benfica , sevilla. açıkçası sağlam rakipler 2. oluyor. bugün de kalan grupların sonuçlarını göreceğiz bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 orta düzeyli takımlar..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: fizban, 16 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki: ben villarealden korkarım arkadaş. bir fenerLinin ismi Türkçe oLmayan her takımdan korkması kadar normaL bişey oLamaz zaten[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 evet. ülke puanı ile UEFA sıralamasında ülkemizi 6. sıraya çıkartırken türk takımlarını yendik biz zaten.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 villarreal çıksın febeyi şöyle güzel bi maç izleriz riquelme,forlan fln :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hangisi gelirse gelsin hepsine koyarıs...rakibiz yok o 4lü içinden...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bunların içinde en güçlüleri villareal dir. ancak bu akşamki maçlar ile gelecek takımlar arasından daha güçlü çıkar mı bilemem. gelebilecek ihitmaller : Grup A : Schalke,Basel Grup B : Steaua,Beşiktaş(aynı ülke takımı olduğu için gelmez) Grup C : Dnipro,Zaragoza Grup D : Newcastle,Sporting,Sochaux,Panionios (karışık bu grupta işler) istatistiklerde hata olursa affola.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Mandooo, 16 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki: hangisi gelirse gelsin hepsine koyarıs...rakibiz yok o 4lü içinden... dimi?[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 A B C D gruplarında ikinciler kim oldu bi zahmet :P[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 schalke çıkar inş febeye[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 inşallah steau çıkar. fener atar bi 10 tane de ne rezil takıma yenildiğimizi görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 oo bizim aachen takimi yukselmis huehueuhe, copcu yahu o takim gerci aachen fenerden daha ileri gidebilir hehe :P[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aachen bi dahaki turda en az 5 sayısal fark yer 2 maçta.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aachen ikinci lig takımı olmasına karşın UEFA'da nasıl mücadele edebiliyor?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 fistan ayni performansi fenerbahcemden de bekliorum :P keske aachen-fener maci mumkun olsaydi burda ziyaret ederdim euhhue[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aachen başkanının amcaoğlu uefada çalışıyormuş. bide avrupada torpil dönmez derler aha aachen 2. lig takımı uefa kupasında?? :D kupa dan geldiler.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Group A Pld Pts Feyenoord 4 7 Schalke 4 7 Basel 4 7 Ferencváros 4 4 Hearts 4 3 Group C Pld Pts Dnipro 4 9 Zaragoza 4 7 Austria 4 7 Club Brugge 4 5 Utrecht 4 0 Group E Pld Pts Middlesbrough 4 9 Villarreal 4 8 Partizan 4 5 Lazio 4 3 Egaleo 4 1 Group G Pld Pts Stuttgart 4 9 Benfica 4 9 Heerenveen 4 7 Dinamo Zagreb 4 4 Beveren 4 0 Group B Pld Pts Athletic 4 9 Steaua 4 6 Parma 4 6 Besiktas 4 4 Standard 4 4 Group D Pld Pts Newcastle 4 10 Sochaux 4 9 Sporting 4 7 Panionios 4 3 Dinamo Tbilisi 4 0 Group F Pld Pts Alkmaar 4 9 Auxerre 4 7 GAK 4 7 Rangers 4 6 Amica 4 0 Group H Pld Pts Lille 4 9 Sevilla 4 7 Aachen 4 7 Zenit 4 5 AEK 4 0[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Athletic 4 9 Steaua 4 6 Parma 4 6 Besiktas 4 4 Standard 4 4 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 steaua istiyorum. lütfen steaua olsun ve 6-0 olsun. Edit : maksat tüm kulaklar çınlasın efendim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 17 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 schalke, villareal ve benfica gelmesinde kim gelirse gelsin. benim tercihim zaragoza.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kolmz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 %50 İspanyadayız ... Fenerbahçemden Yarı Final Bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 be hesapladım. %37.5[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Holyman, 17 Aralık 2004 00:16 tarihinde demiş ki: steaua istiyorum. lütfen steaua olsun ve 6-0 olsun. Edit : maksat tüm kulaklar çınlasın efendim. hehe gusel :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bi schalke çıksında görün bakalım dünya kaç bucak.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aaa steaua bir de romanya'nın takımıydı di mi? Aman aman es kaza bi çıkarsa bize daha kimlerin kulakları çınlayacakmış meğer.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar