Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Dönüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda 7 seneden sonra mersindeki evime dönebildim. Her eve gelişimdeki gibi kimse beni karşılamadı. Çünkü evde artık kimse yok. Annemi 2001 de kaybettim babam yurtdışında işte çalışıyor ve ben eve dönüş sevincini oldukça buruk geçirdim off yaa istanbuldaa yanlızdım. şimdi eve döndüm yine yanlızım. :([signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
Eğer Mersinde yalnızsan İstanbul'a dön derim hatıralar çok kötüdür tamam belki özlem giderirsin ama bir süre sonra için kararır hep eski günleri özlersin :([signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
ee biraz abuk olucak ama eve 7 yıldır hiç girmedin dimi? evin hali nasıldı?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim evin hali fena değildi son iki üç senedir halam eve bakmış.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
said:
ursusarctos, 17 Aralık 2004 13:09 tarihinde demiş ki:
Sonunda 7 seneden sonra mersindeki evime dönebildim. Her eve gelişimdeki gibi kimse beni karşılamadı. Çünkü evde artık kimse yok. Annemi 2001 de kaybettim babam yurtdışında işte çalışıyor ve ben eve dönüş sevincini oldukça buruk geçirdim off yaa istanbuldaa yanlızdım. şimdi eve döndüm yine yanlızım. :(

:([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
  • Yeni Oluştur...