photographer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Merhaba, Freedos satılan bir notebook alacağım, eski bilgisayarımdaki parçaları satacağım ama ondaki Windows 8 lisansını yeni notebook'umda kullanmak istiyorum. Lisası eski bilgisayarımla aktive etmiştim şimdi yenisinde kullanmak istiyorum mömkün müdür ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olur, sorun çıkarsa en kötü Microsoftu arar telde halledersin win7de oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 key hala elinde ise evet. keyinin aktif etme limiti yoksa tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 phone-activation yaptirticak hardware veya driver degisti diye aglayip zirlayip. rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olur diyorsunuz ama OEM ise olmaz, retail ise ancak telefon ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 telefonla oluyor, böle 3km uzunluğunda bi kod veriyorlar, onu giriyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Burda Rotweiler var. Ondan aldıydım win8'i olur herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kimseye aglama zirlama yok tamamen sesli yanit uzerinden tuslama ile hallediyorsun yalniz telefonda bataryanin dolu olduguna emin olmanda fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aglayip zirlayan zaten windowsun kendisi. Telefonda oyle bisey oluyor demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 technet keyi aldıysan onlar retail key, 2 farklı bilgisayara aynı key kullandığım oldu sorun yaşamadım hiç, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar