Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grast konustu.

Hakemlik cok bir sey yok. İkinci kırmızı tartısılır. Digerleri kesinlikle kirmizi. Nesi kayırılıyor? Bunu bir de Fenerbahceli bir arkadasin soylemesi ilginc.
Mesaj tarihi:
valla penaltı değildi gibi. cicinyo'nun 2. kart doğru ama ilk kart yanlış.

drogba'nın pozisyonda kırmızı kart doğru. yani penaltı veriosan kırmızı vericen.ama adam topa vuruyor gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
Muhtemelen Galatasarayin rakibi üc kırmızı gorünce direk hakemler filan deniliyor. Ama cidden gayet normal kırmızılar oldu. Hele daha Sivasın verilmeyen sert mudahaleleride vardı direk bilege.

Bunun dısında topla oynama dısında Sivas ne yaptı onu da merak ediyorum?
Mesaj tarihi:
bence drogbanın pozisyon penaltı değil, diğeri penaltı bence.
cicinho'nun eline penaltı vermişti, sarı da verdi. sarı vermemesi lazımdı, kırmızı oldu o sarı ikinci yarıda.
eboue'nin ağzının kırıldığı pozisyon sarı/kırmızı kartlık pozisyondu ama ceza sahası dışıydı gibi geldi bana.
burak gerizekalısı kendini atmaya başlamış yine, yılmaz vural'ı kötekçi olarak işe alalım bence; mancini'nin yanında dursun burak'ı dövsün.
hakem eboue'nin ağzının kırıldığını gördükten sonra sıçtı batırdı direk.
Mesaj tarihi:
kırmızıların hepsi kırmızı hatta 1 i de eksik. burakı orta sahada dusuren herife direk kırmızı cıkarmak zorundasın son adam.

adamlar gecene ek kol kafa gogus ne varsa giriyo sonra kart olmasın daha baska?

tartısıcaksanız faul var mı yokmuyu tartısın. o penaltı ise kırmızı mecburi %100 gol sansını onluyosun. burak dusurulmusse ve ani hucumu kesiyosa sarı. cicinhonun penaltıda yaptıgı elle mudahale topun kaleye gittigi durumda veya orta acıldıgı durumda %100 sarı kart. burak adamı gecerken dusuyosa ve adam son adamsa o da kırmızı. bariz kuralları var bu futbolun.
  • Yeni Oluştur...