Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben maçı bile izlemiyorum ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 burak yine sağlam atmış kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Dartanian said: Burak 2 tane sarı gösterdi yanlış görmediysem 2sinde de bişey yoktu. Dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 apsingir said: Sivasta bi kirmizi yer birazdan Afiyet olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 burak calisiyor adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bu sefer maçı açtım ama harbi gördüm bunu... denklediler durumu, emir gitmiştir asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 of burak başladı yine ya eboue'nin ağzının kanadığını görünce şaftı kaydı herhalde hakemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 %36 topla oynama nedir lan sdfs deplasmanda bile böyle oynamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Boyle basa boyle tarak... Hakemler bu sene de inanilmaz kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Galatasaray'ın şu oyunu devam edecekse sezon genelinde yensin gs bu maçı sivas daha büyük rakip olur bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bizim kırmızıyı görmedim, bi de bi dirsek pozisyonu varmış, orada net ağır sıçmış hakem. bi de ortasahada burak'a taban daldı biri, sarı değil kırmızıydı hatta onun hakkı. rakibin kırmızısı haklı, penaltı zaten %1000 haklı. hakeme nası laf ediliyo lan hala. Red said: %36 topla oynama nedir lan sdfs deplasmanda bile böyle oynamıyoruz 40 dakka 10 vs 11 oynarsak zaten çok normal.... ne bekliyordun ki? hani olsun 58-42 olsun atıyorum. rakip biraz top yapabilen bir takım ise (ki sivas'ta çatır çatır pas yapabilen adamlar var), çok normal bir yüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 dany nin 2. sarısı inanılmaz degil miydi? tabanı kalkık degil topa dogru hareket ediyo ve sadece topa bakıyo. nası sarı olabilir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 galatasaray'ın 10 kişi kalıp yine üstün oynadığı bir sürü maç var. fenerbahçe 10 kişi 6 attı galatasaray'a. kendi evinde oynuyorsun. 5 kişi bile oynasan galatasaray'sın lan sen. böyle ezik top oynanmaz. karşıdaki takım sivas en nihayetinde. istedikleri kadar iyi takım olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 baya tekme attı lan mal dany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sen sevmiyosun diye oyle diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://s7.directupload.net/images/110826/4it8kf2h.swf takım kötü ya juve 5ler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Sivas > juve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ahah melonun hakemi gosterirken uzarda "yıh yıh yıh" diye guldugu anı biri gif yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 burakn't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 böle baskın oynayıp, pozisyona girip atamaz iken 80'den sonra yeriz temiz temiz 2-2 biter valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 aydın öyle ayı gibi olmuş adam yorgunluktan kendini yerden yere atıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 şu burak'a ofsayt dersin versinler lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Burağa ofsayta düşme demek, Harden'e savunma üzerine dripling yapma hucum faul olabilir demeye benzer. Ofsayta dikkat ederek gol kralı olmadı iki sene üst üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 şu yoruma kesinlikle katılıyorum. Burak ofsayta cidden çok düşüyor ama adamın ı sınırda koşuları adama gol attırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 O değilde bir hakemin bir takımı bukadar kolladığı bir maç daha izlemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar