Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokipone üyeniz hırsızdır..

evilaktarus

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

ben tepkimi, küfürbaz olduğun için sana da koyuyorum. ha bir oyun için milletin anasına küfür etmişsin, ha da hırsızlık yapmışsın çok bir fark yok benim için, senin paranı çalan nasıl bir onursuzsa, seninde ondan geri basar bir tarafın yok

acayip saçmalıyorsun.. küfür etmek insanı rahatlatır benim ki o.. cünkü burdan okudğunu ve içini kemirdğini ama cevap veremedğini o küfürlere biliyorm bu da nefretimi bir nebze rahatlatıyor birde bu açıdan bakmayı dene..
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Olm eve oynayan adamlar bizim anlamadığımız bir dil konuşan elit adamlar değil miydi.

Bu herif ne lan Knaytçı gibi.

ben de eve'yi hep ayrı kurmuşum kafamda ya.
böyle oynayanlar 2+ yabancı dil bilen, entellektüel adamlar diye canlandırıyordum, gerge gibi.

bildiğin osman kılıcımı çaldı kınaytçısı çıktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. ama söylenildigi gibi hem onunla ugrasilacagi sürede 10 plex i cikarabilcegini hemde bu banlatmaya çalışma süreci sonunda sizin zararlı cıkacaginizi tahmin ettigimden bence hiç ugrasmaya degmez. söylenilen gibi sadece tecrube olarak kalsın, yani yazılanları gördükce ben çalan kişi olsam utanacagıma daha cok eglenirdim diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

sipeyskeyk said:

Olm eve oynayan adamlar bizim anlamadığımız bir dil konuşan elit adamlar değil miydi.

Bu herif ne lan Knaytçı gibi.

ben de eve'yi hep ayrı kurmuşum kafamda ya.
böyle oynayanlar 2+ yabancı dil bilen, entellektüel adamlar diye canlandırıyordum, gerge gibi.

bildiğin osman kılıcımı çaldı kınaytçısı çıktılar.

türkçe ve kürtçe sayılmıo mu lan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...