evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 RRa said: ben tepkimi, küfürbaz olduğun için sana da koyuyorum. ha bir oyun için milletin anasına küfür etmişsin, ha da hırsızlık yapmışsın çok bir fark yok benim için, senin paranı çalan nasıl bir onursuzsa, seninde ondan geri basar bir tarafın yok acayip saçmalıyorsun.. küfür etmek insanı rahatlatır benim ki o.. cünkü burdan okudğunu ve içini kemirdğini ama cevap veremedğini o küfürlere biliyorm bu da nefretimi bir nebze rahatlatıyor birde bu açıdan bakmayı dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 adam senin parayı burger kingde yiordur ne gelicek okuyacak buraları, buranın adamı değildir, kim naapsın senin paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 eet bu da göt oldğunun göstergesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 senin göstergeler bozulmuş, sen git 10 plex daha yapmaya çalış, uğraşma böyle boş işlerle, sana da bu başına gelen hayat dersi olsun, tecrübe exp +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 karakterinin tipi nasıldı tarif etsene belki tanıyanımız vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neyse sabah sabah size geyik oldu.. banlattığım yazıyı size buraya copy ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 banlatmak için attığın mesajıda copy edermisin, bu forumda adam gibi ingilizceye hasret kalmış çok sabi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ibret olsun tüm şerefsizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sipeyskeyk said: Olm eve oynayan adamlar bizim anlamadığımız bir dil konuşan elit adamlar değil miydi. Bu herif ne lan Knaytçı gibi. ben de eve'yi hep ayrı kurmuşum kafamda ya. böyle oynayanlar 2+ yabancı dil bilen, entellektüel adamlar diye canlandırıyordum, gerge gibi. bildiğin osman kılıcımı çaldı kınaytçısı çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ccpnin borsada düşmesine neden olacak bu osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 reampage said: ahahashdhasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 geçmiş olsun. ama söylenildigi gibi hem onunla ugrasilacagi sürede 10 plex i cikarabilcegini hemde bu banlatmaya çalışma süreci sonunda sizin zararlı cıkacaginizi tahmin ettigimden bence hiç ugrasmaya degmez. söylenilen gibi sadece tecrube olarak kalsın, yani yazılanları gördükce ben çalan kişi olsam utanacagıma daha cok eglenirdim diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 senko said: sipeyskeyk said: Olm eve oynayan adamlar bizim anlamadığımız bir dil konuşan elit adamlar değil miydi. Bu herif ne lan Knaytçı gibi. ben de eve'yi hep ayrı kurmuşum kafamda ya. böyle oynayanlar 2+ yabancı dil bilen, entellektüel adamlar diye canlandırıyordum, gerge gibi. bildiğin osman kılıcımı çaldı kınaytçısı çıktılar. türkçe ve kürtçe sayılmıo mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kürtçede wxq var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 MALİS ATTIN MI? Edit: Malis bu oyunda değildi lan? O_o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lanet olası çinliler dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Icerikteki kufur ve argo haddini fazlasi ile asmis oldugu icin kilitlenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar