Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 inanmam ben buna direk reklam Türkiyenin neresinde yangın cıktıktan 2 dk sonra itfaiye 5 dk sonra ambulans gelmiş?[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 normal vatandasa gelmez tabi , nerdeyse hepsi unlu kisilerdi ordaki , ve direk 100 m yaninda zaten hastane var mekanin, anormal bisey yok.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kız arkım o gün orda olabilirdi Allahtan gitmekten vazgecmis altima sictim korkudan .. of Neyseki ölü yok[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: arcane, 15 Aralık 2004 03:30 tarihinde demiş ki: saçma sapanlıkta sınır tanımıyoruz.bu insanlar bir de film yapıyor yahu. yazık ya iyi ki yanmamışlar ordakiler... TV izlemiyorum gazte okumuyorum, daha yeni duydum bu haberi. said: Bıshop, 14 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: lol tmm dır artık türk sineması pazarlama yollarını arayışa geçti muhahahah said: Pyr0, 14 Aralık 2004 21:52 tarihinde demiş ki: chip sen ztn gaysin izle belki duselirsin. hehehe +1 :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Aralık 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Abi yapmayın şöyle korkuyorum. :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bir haberin günlerce ana gündem maddesi olması da acayip geliyor bana..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Öne çıkan mesajlar