Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Almanların ünlü haber kuruluşu Die Welt'in yapmış olduğu anketin konusu Türkler AB'ye girmeli mi. Şu anda 13.000 kişi katılmış ve katılıcıların sadece %25 i Evet girmeli şeklinde yanıt vermiş. Sizden ricam eğer Türkiye'nin AB'ye dahil olması gerektiğini düşünüyorsanız mutlaka oy verin. Ne işe yarayacak demeyin topu topu 1 dakikanızı almayacak bir işlem. Site Almanca olduğu için ilk bakışta farkedemeyenler olabilir, izin verirseniz kısaca açıklayayım: Sayfanın başlarına doğru WELT.de UMFRAGE diye bir bölüm var, anketi orada görecekseniz. Evet için Ja hayır için Nein, zaten hemen her türk bilir bunu. Abstimmenla da oy veriyoruz. Herkese katılım için çok teşekkürler. Adres: Die Welt AB Anketi[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 internet ortamında verdiğim oyların sayısı 10000 i aşmıştır heralde. veriyoruz veriyoruz hiç aynı herşey..[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 verdik bakalım.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ja[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 13735 olarak JA[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben de verdim bi 'Ja' ama oylamada çok çok gerideyiz.%75 'Nein' demiş o ne demekse:)
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fenasi kerimi time dergisinin anketinde üst sıralara taşımayı başaran insanlar bunu da yaparlar merak etme sen :-D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 verdiğimiz oylar biri geçebilirmi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 oyla olcak iş deil hayırlısı olsun neyin daha faydalı olcagına karar veremedim[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bence de girmemeli, Avrupayı biz değil avrupa bizi kovalamalı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
GEd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hehe nie oy veriyosunuz adamlar alman vatandaslarina soruyorlar size sormuyorlarki :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 pek birşey katmıyor zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 keske şu internetteki anketlerin cevapları gibi olabilse hayat.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 94)
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 koca ülkeyi şu duruma düşürüyorlar ya ona yanıyorum[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ja,naturlich,weil ich der Turker bin.[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ.
Öne çıkan mesajlar