namesiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 15 tatilden sonra okulla hollandaya gidicem orda ne yapılır ne edilir nelere dikkat etmeliyim bi anlatım bari[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 gelecek cevapları tahmin edebiliyorum....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Ardeth, 16 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki: gelecek cevapları tahmin edebiliyorum.... hafif narkotikler serbest orda keyfine bak eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Nelere dikkat edilir sorusuna kizlara dikkat edilir cevabi gelicek biliyorum ben, yanlis anlasilmasin ben demiyorum heh[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 sadece beyaz giyilen partilere akılır yenilir içilir çekilir :) açıkçası her turlu keyfe bakılır....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bolca peynir ye[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu hollandaca çok populer oldu niye ya. deli oluyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hollandaca nereden çıktı ya? Adam sadece hollandaya gidiyorum demiş[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Üniversite ara tatilinde ben de gidiyorum. Valla benim akrabalar orada ondan yani :) Zaten ot mot bozar beni, ama Redlight için aynı şeyi söyleyemem :) Çocuum, ota boka çok sarma, gerçi özellikle Amsterdama her giden saldırıyor ota. Bir de .ılgın parti, Redlight falan gerçekten yapacaksan, kendine dikkat et oralarda.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 evet beklediğim cevapta geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ot mot olayı vatandaşlar dışında yasaklanıyordu bir ara...
arc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ırkçılara dikkat et yarmasınlar kafanı gözünü[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hersene toprak kaybediyo benim bildigim nese biz gireriz birlige istedikleri kadar toprakları olur[signature][hline]my world my reality
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bol bol gez ve fotoğraf çek. ben olsam sonuna kadr eğlenirdim.[signature][hline]
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 hatun kaynıo ve direk hazırlar yani şey yapmaya:horace: ona göre yani..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 benle irtibata gec ogretiim :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 vivid yapılır...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 16 Aralık 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eğer esmersen vivid yapmadan gelme! Deilsen git bir soleryuma bi koyulaş adam gibi sonra git oraya :)[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 amsterdam a gidilir, red light district gezilir gazete ilanlarından mike ın fake olup olmadığı kontrol edilir elinde can simidi hollandaca "50 yıl sonra bunlarla yürüyo olacaksınız niohoho" diyerek koşturulur[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hahaha sonuncu cidden bomba olur =) Waterworld deki gibi mutant olcak Hollandalılar, ayaklarında perde, kulak arkalarında solungaç falan çıkacak =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hatta türk erkekleri hollandalı kızlara benim 10 dönüm kuru toprağım var diyerek avrupa birliğine tam üye olacaklar[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b]
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sende harran ovası olsa birisinin dönüp bakacağını sanmıyorum.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 17 Aralık 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 heh üzülme senin hala şansın var bayanlar hala oyunlara yeterince el atmadıklarından senin ne kadar katastropik bi hata olduğunu bilmiyorlar lol..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] [Bu mesaj arcane tarafından 17 Aralık 2004 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bu gibi durumlarda halk arasında "o senin hüsnü kuruntun" denir, bir yaşına daha gir diye söyleyeyim.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 gitmişken orda ne tür uyuşturucu varsa kendini onlara düşkün et..buraya döndüğünde böyle fırsatların olmıcağından bağımlılık yapmazlar.. :) ehee[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Öne çıkan mesajlar