Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 tatilden sonra okulla hollandaya gidicem orda ne yapılır ne edilir nelere dikkat etmeliyim bi anlatım bari[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Mesaj tarihi:
gelecek cevapları tahmin edebiliyorum....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Aralık 2004 19:08 tarihinde demiş ki:
gelecek cevapları tahmin edebiliyorum....

hafif narkotikler serbest orda keyfine bak eheheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
sadece beyaz giyilen partilere akılır yenilir içilir çekilir :) açıkçası her turlu keyfe bakılır....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
bolca peynir ye[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Mesaj tarihi:
Üniversite ara tatilinde ben de gidiyorum. Valla benim akrabalar orada ondan yani :) Zaten ot mot bozar beni, ama Redlight için aynı şeyi söyleyemem :)

Çocuum, ota boka çok sarma, gerçi özellikle Amsterdama her giden saldırıyor ota. Bir de .ılgın parti, Redlight falan gerçekten yapacaksan, kendine dikkat et oralarda.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
evet beklediğim cevapta geldi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hatun kaynıo ve direk hazırlar yani şey yapmaya:horace: ona göre yani..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
amsterdam a gidilir, red light district gezilir
gazete ilanlarından mike ın fake olup olmadığı kontrol edilir
elinde can simidi hollandaca "50 yıl sonra bunlarla yürüyo olacaksınız niohoho" diyerek koşturulur[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Mesaj tarihi:
Hahaha sonuncu cidden bomba olur =)
Waterworld deki gibi mutant olcak Hollandalılar, ayaklarında perde, kulak arkalarında solungaç falan çıkacak =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
hatta türk erkekleri hollandalı kızlara benim 10 dönüm kuru toprağım var diyerek avrupa birliğine tam üye olacaklar[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
[/b]
Mesaj tarihi:
sende harran ovası olsa birisinin dönüp bakacağını sanmıyorum.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 17 Aralık 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heh üzülme senin hala şansın var bayanlar hala oyunlara yeterince el atmadıklarından senin ne kadar katastropik bi hata olduğunu bilmiyorlar lol..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
[/b]

[Bu mesaj arcane tarafından 17 Aralık 2004 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu gibi durumlarda halk arasında "o senin hüsnü kuruntun" denir, bir yaşına daha gir diye söyleyeyim.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
gitmişken orda ne tür uyuşturucu varsa kendini onlara düşkün et..buraya döndüğünde böyle fırsatların olmıcağından bağımlılık yapmazlar.. :) ehee[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
  • Yeni Oluştur...