Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En yakın arkadaşım okuldan ayrıldı:-( Daha doğrusu babası okulunu değiştirdi nedeniyse kızın erkek arkadaşı olması!!!
Böyle bi durumdayken yanında ağlayabileceğim beni dinlicek bi insan bile yok...Bende sizlerle paylaşiim dedim...Napıcam ben yaaaaa:-(
Mesaj tarihi:
said:
SeraphineValente, 25 Kasım 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
nedeniyse kızın erkek arkadaşı olması!!!
değil okul, şehir değiştirseler bile kızın nasılsa bir erkek arkadaşı olacak. bunu düşünememeleri kötü olmuş. üzüldüm senin adına.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
böle babalar hala war ya ne diyim.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

Mesaj tarihi:
Yav ben bir kızın erkek arkadaşı var diye okul deyiştirmesini anlayamadım acaba erkek arkadaşı gerçketende kötü birisimiydi yani ailesi tehlikeyi görüp önlemek istemiş olabilir ama durumu bilmeden bir şey diyemeyeceğim tabii ki. Ama ortada bir neden yoksa bu çok saçma
Bu sırada arkadaşın için üzülmen güzel ama pek fazla kendini parçalama çünkü sende üzülürsün onu kim tesellli edecek??[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
Yazık gerçekten yazık.Bencede bırak okulu ülkeyi deiştirsin naparsa yapsın kızın erkek arkadası olacak kaçınılmaz bir gerçek bu...Bende okulumdan ayrıldım (liseye geçtiğim için) eski arkları çok özlüorum off off!Seny anlayabiliorum..[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
nedense okul caginda bayanlar hep problemli ozellikle okulda sorunlu baylari tercih ederler..bole de bir gozlemimiz war..

sayki sevki ve ay ne hos serseri bir cocuk anlayisi ..kimse inek gelecegi olan erkeklere bakmaz..sonra da buyuyunce ole insanlarla evlenmek icin yarisirlar..hayat iste
Mesaj tarihi:
said:
SeraphineValente, 25 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Okul çağrıbey anadolu lisesi...

Sen ankarada mısın?Çağrıbeyi biliorum ama ne biliim imam hatip gibi bir okul olduğunu bilmiordum.En yakın arkdaşım orda okuyacaktı ama ön kayıtla Resulzadeye geçti...Ama ne biliim ankaranın göbeğinde böle bir koşulda yapılan çok yanlıştır bence.Ailesinin kınıyorum okul yönetiminin de böyle olduğunu bilmiordum.Ama kızın davranışları bozuk ve ne biliim çok kötü gözüküosa hocalara fln okul yönetimiylede başı dertteyse okul demiş olabilir alın götürün die :) Üzüldüm senin adına :(
Bende anadolu lisesindeyim demekki sadece bizim okulda yomuş böle geri kafalılar...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Seraphine Üsküdar daysa okul olanları anlarım...çevre müsait böyle abzurb olaylara....

onu bırakta taşınan adamlar var kızı biriyle çıkıyo diye....[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
Valla bende 1 den 8 e kadar ayni okulda okudum ve 8 yildir ayni sinifta olduğum arklarim vardi. Liseye geçince okulum değişti hatta okul ve çevrem anadolu yakasindaydi ven avrupa yakasina geçtim.Okula ilk gittiğim gün 1 kişiyi bile tanimiyodum.(Şimdi hepsi kanka:))
Düşün sen 1 dostunu kaybettim ben hepsini kaybetmiştim.Kısa sürede alişirsin mrk etme.[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
SeraphineValente, 25 Kasım 2004 16:46 tarihinde demiş ki:
Çocuk okulda mimli bi tip ailesi o yüzden sorun etti sağlam biri değil okuldakilerin we ailesinin gözünde!Eh bizim okulda imam hatip gibi olunca...Okul idaresi ortalığı karıştırdı...

Bende o kızın anası olsam aynı şeyi yapardım yani 10 kere ayrılıp çıkılmaz ki çocukla! :-P
Şaka bi yana değerli bi kız arkadaşımdı üzüldüm :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
Bunda üzülecek bir şey yok ki benimde en iyi arkadaşım babasının işi yüzünden trabzona taşınmak zorunda kalmıştı ama hala görüşüyoruz.. Hele ki senin arkadaşın sadece okul değiştirmiş.. Hiç sorun değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
yine görüşürsünüde kız babasına ısrar etsin geri alır belki[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
  • Yeni Oluştur...