KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 evetin yanına sebebe gerek yok diye düşündüm. hayıra ise bahane çok,aklıma gelenleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Gaboo said: suark iyi noktaya değinmiş, neden sadece hayır yok? işimiz yok evde de yatmıcaz kutlamıcaz cumhuriyeti. objektif açın şu anketleri iyi bakarsan seçeneklere senin şıkkın var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben türk değilim kutlamam mı ? türklükle ne alakası var cumhuriyet bayramının sığ mısın çetoooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 işimiz yok, evde de yatmıcaz, kutlamıcaz cumhuriyeti = saçma geliyor cumhuriyet bayramını kutlamak şeklinde yorumluyorum. Not: eşitliğin sol tarafındaki cümlenin yazım hataları tamamen sığ olmayan arkadaşımıza aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 evet'inde bence sebepleri olmalı, yoksa şuursuzca eved katılıyorum çünkü ço güzel bi bayram da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bundan sonra anket konseyi oluşturalım, anket seçeneklerini birlikte kararlaştıralım. evet'in ne sebebi olacak? Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları'na katılacak mısınız sorusuna Evet diyen adam ne sebebi yazacak? Olm,trolleyecekseniz de edepli şekilde trolleyin. B)- offffff....yine sayfa başı....güzelmiş gerçekten sayfa başı olayı yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 örnek vereyim evet yapcak bi işim yok evet türk değilim konuylada alakasını anlamadım evet cumhuriyet ço güzel evet kız arkadaşım gidio ondan gidiorm evet bizim mahallede gitmeyene iyi bakmazlar evet gidip bayrak sallayıp oy kabedicem kehkeh evet güzel oluo yae gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 başarısız trol denemesinde ısrar suçu işliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yoo troll deil, anketteki amaç fişlemekse senin gibi düşünmeyenleri, gayet mantıklı söylediklerim. ha yok fişlemekse devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Sam said: Orada anket olayı sen ve başkaları cılkını çıkardığı için engellenmiş demek ki. Mesajı almış olman lazım. oooo, bu aradan kaçmış. aferin Sam. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Suark said: yoo troll deil, anketteki amaç fişlemekse senin gibi düşünmeyenleri, gayet mantıklı söylediklerim. ha yok fişlemekse devam. troll ne biliyomu sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kesin bu anketleri AKboylar gördü paticiği sapıttırdılar :) f5 manyağı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Cons said: Suark said: yoo troll deil, anketteki amaç fişlemekse senin gibi düşünmeyenleri, gayet mantıklı söylediklerim. ha yok fişlemekse devam. troll ne biliyomu sence cons...şimdi emeklerine haksızlık etme. trol deyince aklıma sen geliyon,sen deyince aklıma trol geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 İyi gelen giden varmış hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 keke benimki trolldüde her fikrine katılmadığın adam troll değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Suark said: yoo troll deil, anketteki amaç fişlemekse senin gibi düşünmeyenleri, gayet mantıklı söylediklerim. ha yok fişlemekse devam. arkadaş, ankete oy kullanan adamın kim olduğunu görme imkanım var da benim mi haberim yok? neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım? ne fişlemesi?konuyu amacından saptırma girişimlerinin tamamı troldür ve bunu şu ana kadar bu konuda başarıyla yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Cons said: keke benimki trolldüde her fikrine katılmadığın adam troll değil. cigerim, fikrine katılmadığım adam tabii ki trol değil. dediğim gibi, hocam sensin; kendine haksızlık etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 KuddusiMavra said: Suark said: yoo troll deil, anketteki amaç fişlemekse senin gibi düşünmeyenleri, gayet mantıklı söylediklerim. ha yok fişlemekse devam. arkadaş, ankete oy kullanan adamın kim olduğunu görme imkanım var da benim mi haberim yok? neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım? ne fişlemesi?konuyu amacından saptırma girişimlerinin tamamı troldür ve bunu şu ana kadar bu konuda başarıyla yaptın. bilmem belki vardır, yoksa daha saçma zaten. bi insan neden sadece karşıt görüşün sebepleriyle ilgilenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamam hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 alakanız yoksa ne alakanız var bu başlıkla onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 @feamer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 caddede fener alayına giderim şuttede sandiviçimi yer dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 çalışıyom ben yaaa seçeneği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 çok isterim ama mazeretim var seçeneği bu gibi durumlar için kondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 o türk olmayan 7 kişi, umarım rus ve bayandır ama benim gördüğüm alayınız türkçe konuşan türk erkeklerisiniz ve sizi hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar