toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yahu yapamayacaksın zaten, yapsan da bok gibi bi sey olacak. o yuzden hic kasma.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bir de gölge yapacak şeyi dışarı taktır kesinlikle yaptırırsan. İçeri jaluzi falan yapıp yazın sıcak olmamasını bekleme. Camdan geçtikten sonra sıcaklık odaya girmiş oluyor içeriden tekrar yansıtmak pek işe yaramıyor. O yüzden dışarı takılan otomatik sistemleri falan araştır içeriden kumandalı ya da anahtarlı.
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dworgian said: Mayhem said: Dworgian said: Catze said: one way vision kullan daha havalı olur this olum nasıl bir sapıksınız yahu ev diyorum ev iş yerimiyiz emenike sapıklık mı? abi sen "ben içeriden dışarıyı göreyim ama içeriyi göremesinler" demedin mi? tüm duvarı cam yaparken sen normalsin de tek taraflı ayna kullan dedik diye biz mi sapığız şimdi? one way vision tek taraflı ayna değil yalnız. o yüzden nasıl bir sapıksınız yahu diyorum meh.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 saflığıma ver. tek taraflı ayna sandımdı ben onu sadjasdjkl. tek taraflı ayna yaptır :D
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bence içi ayna olsun sadece dışardan içerisi gözüksün. gece gündüz.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 binanin dış cephe goruntusunu degistiremezsin oyle kafana gore biri sikayet ederse söktürürler eski haline getirtirler ustune ceza keser cevre sehircilik
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Fistan said: binanin dış cephe goruntusunu degistiremezsin oyle kafana gore biri sikayet ederse söktürürler eski haline getirtirler ustune ceza keser cevre sehircilik
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 doğru söylüyor fistan ama tabii semtinden semtine değiştiği için kanunlar yapabilirsinde 3-5 birilerine para sıkıştırıp. one way vision film yada otomatik perde (kumandalı) başka alternatifin yok geceleri o ışık yandığında her türlü kabak gibi gözükecek içerisi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Voys said: normal cam kullanıp ıcıne fılm çekebilirsin dışarıdan bakınca ayna olur şu bence hem ucuz ve hem de güzel bir fikir.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 öyle hatunu güzel manzaraya karşı cama dayama fantezisi yapmak kolay değil
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 belediyeden tadilat izni çıkarcan fistanın dediği için.
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 reflect cam bende düşünmüştüm de gece ışığı yakınca bi anlamı kalmıyor konfor cam en güzeli daya geç
Öne çıkan mesajlar