Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günün kutlu olsun Karpuz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normalde böyle topicler açmam, sadece açılanlara cevap yazar doğumgünlerini kutlarım, fakat sevgili karpuz benim için çok değerli olduğundan bu seferlik bir istisna yaptım. Kendisi yaklaşık 1 saat sonra 2 Haziran itibariyle bir yaşına daha girecektir. Doğum günün kutlu olsun kardeşim :)

:tebrikz:[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
az kalmış şimdiden kutliim sonra foruma giremem patlar falan

kutlu olsun karpuz nice senelere[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
o kişiler için toptan forum açmışdım:)
bende haziranlıyım bu arada ehhe:)
Doğum günün kutlu olsun kutulu olsun
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Mesaj tarihi:
sırf balon almamak için mesaj atmıo:) yada çok duygulandı gözleri yaşlı yazamıo yada çok uzun bi küfür yazıo "BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL!!" diye
Yada sadece offline:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
hobaaaaaaaaa[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 01 June 2003 23:13 tarihinde demiş ki:
KArpuza avatar olarak karpuz verilsin bence.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki:
praw'ı belediye zehirlemiş.[/b]

Querquobad Quane[SnowLords]

Aha katılıyorum :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 01 June 2003 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya

Karpuz? agacta yetismek? lol chemical[hline]The clash of honor calls to stand when others fall

Muahauh bence karpuzlar serada yetiştirilio[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 01 June 2003 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya

Karpuz? agacta yetismek? lol chemical[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender

the chemicals between us

Mesaj tarihi:
Ahanda saolun... yeni gördüm... hepiniz çok saolun anlamlı sözlerin için saol varol rewciim... :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 02 June 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
yeni yaşına girdiğinde kaç tane çekirdeğin vardı saysana bi :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk

17. çekirdeğime bastım naha bak![hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
  • Yeni Oluştur...