mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 arada sırada solo takılırım diye indirdiydim geçen gün loading ekranında kalıyo hareket ediyo alttaki şey ama oyuna girmiyo kesinlikle forumlarda dedikleri herşeyi denedim launcher fix repair sil yeniden yükle / başka dizine yükle ethernetle baglan wirelessla baglan olmadı var mı çözümü bu olayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 f2p'de oraya kadarmis abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 network sorunu o. genelde taze patch sonrasi cok olan bir seydi eskiden. her patchin gunu loading screende kalir, giremezdim. bir sebepten veri alisverisin kesiliyor. firewall falan varsa kaldir. modemde firewall falan aciksa onlari da kapatmayi deneyebilirsin. antivirus te yapabilir. ayrica administrator modda calistir hem launcheri hem exe yi. onun disinda baglantina kufretmek disinda benim bildigim bir yolu yoktu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok daha önce oynuyodum ne modem ne router ne bilgisayarda değişen bişey olmadı (formatlamam dışında) neyse artık yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi daha ne istiyorsun pc bile anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arattım çok fazla bu sorunu yaşayan varmış. çözüm de bulamadım. np for nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar