Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Birçok fotoğrafımı inceledim, eli yüzü en düzgün olanları deviant'a yükledim. Ahan da sayfamın linki: http://bonecrusherpati.deviantart.com Tripodum yok, bir ara almayı düşünüyorum ama kıbrısta bulunmaz herhalde. Ankara'ya gidince alırız artık. Resimleri, paticik albüm'e koyarım diye VGA kalitesinde çektim, boyutu küçük olsun, 640x480 olsun diye. Ancak bir iki büyük boyutta resim var, ancak onların da kalitesi kötü. Sony DSC-V1 kameram var. ara sıra değişik özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum aletin. Ancak fotoğrafçılık konusunda hiç bir bilgim yok. Kameralar konusunda da pek deneyimim yok. Bu yüzden resimlerin kalitesi ve çekim şekilleri çok berbat. Her türlü yoruma açıyım, resimlere bakın, sevdiğiniz veya sevmediğiniz yanlarını söyleyin :) Sony DSC-V1 ile hangi resmi nasıl çekmem gerekli vs gibi öneriler de olabilir. Resim çizemiyoruz madem, o zaman resim çekelim :-P Resimler: http://bonecrusherpati.deviantart.com/scraps[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Aralık 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 nası friende ekledi beni anlamadım :) alakasız konu ile ama lan nası ekleniyo ömsye üşendim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 of ya ben de hemen yorum geldi diye sevinmiştim.. :) adamın ana sayfasına gel, deviantartwatch düğmesine tıkla, şu bilgilerinin hemen altında..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 A ha, Kipris :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evet birkaçı kıprıstan :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende daha newbie yim bu işte ama bi kaç teknik buldum keme de söyledim hmm demekle yetindi sadece. makinenin gözüne [optik yani fotoğraf çeken yer] hohla. al işte sana doğal blur. şuralarda bir yerde topicim olacak oraya koymuştum bir örneğini hohlamanın saturation ve blur azıyor. bir de yağmur damlalarının arkasına geçip [camın arkasından] hızlı giden bir arabadan fotoğrafı çekebilirsin. onun da örneği var topicimde. ıso 400 ken flashsız çekiyorum. bir de arabadan giderken gökyüzünü felan çek 2. teknikle o da çok kral oluyor. onun da örneği var tabii. [çok güzel reklam yaparım][signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 koridoru sonundaki isigi beendim ben, alışıldik bi goruntu ama genede en atmosferlisi o :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya renkli fotoğrafçılık çok güzel bişi. içim sıkıldı siyah beyazdan :) bulutlar fln güzel çıkmış. filtren fln var mı bi de sarı filtreyle çek varsa bu arada genel olarak tavsiye de istemişsin. çekeceğin şeye odaklanırken başka şeyleri gözden kaçırmamaya dikkat et. meslea cloud2 resminde soldaki lambanın ucu :) [Bu mesaj cemad tarafından 11 Aralık 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende uzmanım diyememde bazı resimlerin şöyle olmuş ; aha ay! , aha güneş batıyo , aha lan koridor gibi çekmişsin. çekeceğin temayı bu kadar ön plana çıkarma bence. zort diye ortalayıp çekme.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 @fistan: peki ne yapmamı önerirsin? örneğin tünel resminde, tünelin çıkışındaki ışığı sağa doğru mu alsaydım? bir de beyaz ay, bulut+güneş batışı pek de öyle direk çektiğim birşey değil, zaten ay mesela sol üstte. ayrıca bulutlu resimlerde asıl amacım zaten o bulutları çekmekti. Başka nasıl çekebilirim ki onları? dolaylı yoldan ifade etmek mümkün müdür ki? Demek istediğini pek anlamadım... @cemad: yaw olm ne diyon öyle filtre miltre, anlamam ben o tarz şeylerden :) hem o filtre dediğin şey, çıkartılabilir merceklerde olmuyor muydu? Bende ne arasın, bildiğin 4x Optic Zoomlu, 5MP sıradan bir dijital kamera benimkisi, SLR bile değil :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 mesela tünel resminde duvarda tablo gibi bi obje olsaydı tabloyu sola tünel çıkışını sağa alır çekerdin güzel olurdu. ama burda bomboş heryer yapacak bişey yok :P yada zemine sıfır yerden çekebilirdin. aslında sen ne demek istediğimi anladın :) yavaş yavaş geliştirirsin.burdada sana yardım edecek insanlar güzel fikirler verecektir.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bulutlara takilmissin hehe 5mpixel ile baya buyuk cozunurluk lu resim cikartabilmen lazim yanilmiosam 2540 1900? derimki gecekondu vb gibi çöpleri cropla eger buyuk cektiysen resimleri...dicektim ki aklima 8mb limitin geldi yani manzara eyoo fotolari sipsak cekmenin disinda iste kadraj ayarlama derdi var, koca binayi silemiecegine gore tepeden dereden, en iisi croplamak olabilir onun disinda merdiven tunel kapi gibi garip grup sekillerde guzel gozuken nesneleri cekerken sende garip gurup sekillerde cek :) nasilsa digital senin gormeye aliskin olmadigin acilardan cek yere yatmadan kamerayi yere koy misal :p sony nin reklamini cok sevdim valla bilinc altindan sokuolar imaji..dusunme, cek diye :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 11 Aralık 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bide kameranin ozelligi yetmio bahanesi kabul olmasin yaw, hersey her sekilde (hö?) yapilir pektabi neden yapilmasin :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: @cemad: yaw olm ne diyon öyle filtre miltre, anlamam ben o tarz şeylerden :) hem o filtre dediğin şey, çıkartılabilir merceklerde olmuyor muydu? Bende ne arasın, bildiğin 4x Optic Zoomlu, 5MP sıradan bir dijital kamera benimkisi, SLR bile değil :) ehe ben senin mak. ye bakmamıştım yazarken alışkanlık işte girmişim direkt :) ama hilikusun dediği gibi herşeyin bir çaresi vardır :) biz bazen filtreyi makinenin önünde elimizle tutup çekiyoruz uymadığı için heheh(şerefsiz firmalar hep farklı boyutlarda yapıyor. bendeki nikon 52mm mesela arkadaşın olmypos 49 mm) sen de sarı filtre görevi görecek bişi bulup koysan önüne uf cillop :) gerçi renkli fotoğrafta nasıl çıkar hatırlamıyorum pek ama dijital güzel şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 filtre yoksa elde, bkz. fotoşap kalir edcastmint menusu[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Sony kameralar harikalar yaratabilen makineler. Bende TCVR- 32 var. Avrupadayken çok para verdim geçen sene ancak şaheser diyebiliriz... Hem video kalitesi hemde resim kalitesi... Kendi kendine effectler ekleyip, çekilmek istenen objeyi ön planda tutabiliyor... Tavsiye ederim... Resimlerin gerçekten çok güzel bu arada, tebrikler...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 fotoğraf çekmenin yanında, fotoğraf yapmak diye de bişey vardır. Konica'nın en dandik modellerinle fotoğraf çekip onu mükemmel şekilde işleyen insanlarda var. yetersizlik bi şekilde başka bir yeterlilik le kapatılabilir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu topiki görünce "benim kameram yok böhü" diyordum ki, benimkiler yılbaşı hediyesi ayağına alıverdiler bir adet. casio qv-r41 diye bişey, tam özelliklerini bilmiyorum. işin komiği hiçte anlamam fotoğraf çekmekten:) artık bende burdan öğrenirim biraz:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o işin büyüsü 31 aralıkta çıkmaz mı : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 fena birşey değil gibi casio qv-r41 ama video çekime az o kötü.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 e bi fotograf makinasi o, video kamera degil =)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 fotoğraf makinesi alırken dikkat ettiğim en önemli özelliklerden biri video çekim kapasitesidir. o yüzden önemli.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yani thread konusu kayio gibi olcak, ama bilgilendirme amacli; iyi kalitede video (640*480 - 20fps ve üstü) cekebilen bir foto makinesi henuz consumer olarak (bin papel ve alti) mevcut degil..mevcut olanlarda foto makinesi degil primary olarak video kameralar :) o nedenle 320*240 varsa (interpolationsuz (resize denebilir)) sükretmek lazim, ha amaci kisa metrajli ehikiki diye insani güldürten bir özellik olsun kafi o tip bi makine icin :) ha yaklasik 6-12 yil icinde neler olur bilemem tabi..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 beyler susun lord elvyn icin onemliyse tanri katinda da onemlidir lutfen duzgun video alamayan fotograf makinesi dandiktir, yuce elvyn oole istedi, bize bisi demek dusmez onun en dikkat ettigi sey, o yuzden onemli![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 çözünürlük pek önemli değil 320*240 yetiyor bana süresi önemli daha çok.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar