cagrus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 30 seviye icinde bol karakter ve az bisey genel runler olan bir hesap ariyorum ranki vesaire onemli degil. Tr serverinda olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 1500 tl gayet net hesap var istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Westte var TR'a transfer edebilirsin istersen, şampiyonların %80'i var sanıyorum. İlgilenirsen öm atabilirsin, nitekim oynamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Üsttekinin 7 sayfa rune page'li bol skin'li olanı var westte. Düşünürsen ÖM atıverirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 TR'de şampiyonların %80'i falan açık, 9 rune pageli, bayaa bir rune seti olan, bayaa da skinleri olan bir hesap var. Ama baştan diyim düz 30 level hesap kadar ucuz olmaz. İlgilenirsen mesaj atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 deadwoll said: Üsttekinin 7 sayfa rune page'li bol skin'li olanı var westte. Düşünürsen ÖM atıverirsin. Yaklaşık 9 sayfa da bende var rune page + bir çok da skin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 benim bi account vardı tr de bakıyım neler varmış, satarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 full ap rune set varmış, onun dışında 9x ad 0.95 ve 7x armour 1.4 var. 5900 ip, 140 rp kalmış üstünde. annie blitzcrank darius diana fiddlesticks (surprise party skin) gangplank jax kassadin kayle (archangel skin) lux miss fortune morgana olaf sion syndra teemo veigar (leprechaun skin) ziggs (mad scientist skin) zilean (time machine skin) işine yarıyorsa, fiyat söyle belki satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bende var 25 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 SNA1L said: bende var 25 lira hesaba bakabilir miyim? şampiyonları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar