liberal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 forumu kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oce4n naaptın sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Adam nasıl bir rage açtı lan öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Telefonum bozuldu sandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oc4n çok gergin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oc4n adeta forumuna zulmeden bir diktatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Abi lol. Yeni telefonun gazabına uğradım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oo telefon yeniymiş.. basın üstüne beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Masakari said: Bana nedense kızın olandan bitenden haberi yokmuş gibi geldi gordum, arttırıyorum. tek taraflı mı duygusallıgın ona gore trolleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 RRa said: enis hiç bilgi verememiş ki. hayatımdaki 2.hissim diyor, 15 yaşındaysa hiç bir haber değeri taşımıyor, 40 yaşındaysa haber değeri taşır ama 40 yaşında ve ağrıdaysa yine haber değeri taşımıyor sakaryaya yaşadığım yere dönüyorum demiştim. 24 yaş. üni bitmedi gitti 5 senedir okuyorum iktisat. antrenörlük yapıyorum sakaryada spor salonunda. gel git yapmak o yüzden biraz zor olcak benim için. 8 saat yola karşılık 1 gün izin günüm var. hayatımı toparlamam gereken bi dönemdeyim tam diyordum herşeyi düzenlicem adam gibi yaşıycam derken böle bi olay geldi işte başıma. ilişki tabiki tek taraflı değil uzun zamandır konuşuyordum kendisiyle bu 2 kere buluştum kendisiyle (buluşmalar 1er hafta sürdü tabi) kendiside yakın şeyler hissediyor diye düşünüyorum. beğenilmicek bi tip değilim zaten :) bugün döndüm sakaryaya işlerim var o yüzden zaman ayıramıyorum pek şuanda akşam görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Long distance relationship leş bir şey unut gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar