vulherin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 selamlar herkese baylar. senelerdir foruma girmeyip hayırlı bir vesileyle dönüyorum aranıza. acil ihtiyaçtan dolayı elimdeki iki WOTLK CE'den birini satıyorum, henüz jelatini dahi açılmamış durumda kendisi. eğer içeriğini merak ediyorsanız hatırlayalım: - 208 sayfalık The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King kitabı. - oyun içinde exclusive pet, Frosty. - wotlk'nın yapım sürecini konu alan, röportajların, yönetmen yorumlarının olduğu kamera arkası DVD'si. - 21 parçanın bulunduğu, wotlk'nın OST albüm CD'si. - northrend kıtasının haritasının basılı olduğu mouse pad. - World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion için başlangıç desteleri, ve bu CE'ye özel iki TGC kartı. - bir de wotlk tabi ki. fiyat olarak 500TL / 250$ düşünüyorum. selamlar ve sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Nigga are yo fo real? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulherin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 BlaCk said: Nigga are yo fo real? wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 allahın zencisi reel misin fake misin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 omaygat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 mesteden collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Orada 500 TL yaziyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 üstad adam öldü öldü, döneminde satsan hadi neyse de şu fiyata şu an çok zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adam ebayden bakmıs muadillere göre satmaya kasıo işte, ebaye koyucan böle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulherin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 şansımızı denemekten zarar gelmez, dün bir iki kişiden talep duydum, belki vaktinde tek almadığı CE wotlk kalan vardır vs. üste edit: aynen, ebay fiyatına göre koydum etiketi. yine de öğrenmekte fayda var, takriben kaç papel eder sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 2 paket malbus max o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Wotlk bence pek etmez edicek CE vanilla edition yada BC' ondan sonra cıkanlar ticari CE'ler oldu releaseden bir kaç hafta sonra bile rahat rahat dnrlarda bulunabiliyorlardı. sen Ebaylere koymayı dene yada ggye 250-300lerde koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragami Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dostum kapalı jelatinde diyorsun, istanbul için elden teslim ve 300 TL teklif kabul edersen alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 5 ay sonra gelen mutluluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Demek ki neymis? Lich kingden umit kesilmezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 vulherin said: fiyat olarak 500TL / 250$ düşünüyorum. selamlar ve sevgiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 250$ 565tl yapıyor. 220$ olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 200 $ olursa düşünüyorum. Kaçırmak istemiyorum lick kingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Aragami said: dostum kapalı jelatinde diyorsun, istanbul için elden teslim ve 300 TL teklif kabul edersen alabilirim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar