NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 buralarda tahta aldığımız zaman istediğimiz gibi kestirebiliyor muyuz? mesela boyutlarını versem ve bazı yerlerde 45° kesim istesem yapabiliyorlar mı atıyorum bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Evet işleri o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 tişikkürler sipırmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Marangoza git daa ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kesim yaptıracam sadece belirli boyutlardaki tahtaları bide dikey 45° kestirecem bazı yerlerde radyal 45° kesim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Napıcan proje ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 %100 tırt bir dolaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 parasıyla yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 koçtaşta özel bölüm vardı bu iş için marangoz amcalar duruyo başında kesiyo biçiyo falan, raf yaptırdıydık 2 sene önce falan. kenarlarını bile yapıştırıyor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben kağıt üzerinde dolap çizimi yapıp tüm parçaları istediğim boyutlarda kestirmiştim baumaxx'tan gidip istediğim rengi seçerek. kenar kaplamalarını falan da yapıştırıp öyle veriyorlar. çok da güzel oldu sadece ilk tecrübem olduğu için kapaklar biraz ağır oldu ama normalde 800-1000 liraya mal olacak büyüklükte ve kullanışlılıkta bir dolabı çok komik bir fiyata getirtmiştim gayet iyi kullanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ooo o zaman ben hemen catiada bi çizim yapayım teknik resimleri montajını ayarlıyayım elemanlara vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 montajı kendin yapıcan ya, bana 5 tane 50-150 4 tane 40-110 6 tane 30-80 vs. kesip verin diceksin işte sonra alıp eve gelip elektrikli tornavida ile birbirine monte edicen çok basit bi iş zevkli de uğraşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar