chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yarin 7 de kalkmam lazim Uyuyamiyorum Ishalim var Atesim var Grip oldum Sumugum akiyor Oksuruyorum habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sabah bi sağlık ocağına uğra. popoya bi iğne vurdur. işlerini halledene kadar götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ishal için de kabız yapıcı ilaçlardan bas şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 2 tane ictim bana misin demedi. Salak gibi kurban etini sute yatirayim dedim yumusasin diye. Bodoslama yapinca sut bozulup eti de bozmus. Yumusak yumusak ummm diye yedim niagara selalesi gibi siciyorum 2 gundur. Bu saatten sonra uyusam da uyanamam gayri. Sicayim bombok oldum amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 geçmiş olsun ben de hasta olmak üzereyim ödüm kopuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hastalık mevsimi başladı gençler arkadaş motoru bozarak girmiş, hayırlı olsun. gerçi kurban etini mundar etmeyeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sagolun beyler. Isiniz yoksa hakikaten evden falan cikmayin bi selamlasma yetiyor virus kapmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 beterin var ishal için 2tatlı kaşığı türk kahvesi ye yarın işe gidemiyeceğini hasta olduğunu söyle hastaneye git tedavini ol bütün gün evde uyu profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Is icin degil abi babami hastaneye yatirmak icin gidiyorum. Is zaten kendi isim fak yee dedimmi gitmem. Kahve olayini hemen deneyecegim ama sagol kenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 gecmis olsun, babana da sana da. zaten hastaneye gidiyomussun, kendini de baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yarın 8 de kalkıcam ama uyuymamayı tercih ettim 10 gündür sabah 7de yatıp aksam 5de kalkıyorum şuanda uyumam mümkün degil en güzel uyumayıp akşam 9 da sızmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Sukru sagol. Rutin kontrol ciddi bir sey yok cok sukur. Ben de baktiramam bu ayki bag kuru yatirmadim daha cunku :) Denedim kahve limonu bagirsak bir sakinlesti. Beyler hoop akilli olun falan demeye basladi. Sagolun, varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ikinizede geçmiş olsun kahve olayını uzun yol muavini bir arkadaşım söylemişti, benimde başıma gelince kullandıydım. anında kapatıyor bağırsakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ne pis adamsin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3 saat sonra uyanip ise gitmem lazim. Bu gün ne olduysa uyuyamadim. Yarin baya yorgun olucam ama napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 1 bardak suya 1 kaşık tuz, 1 kaşık şeker karıştır iç su bardağına çay kaşığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hayvan gibi bıyığım sakalım var. at hırsızı gibiyim. ve burnum akıyor. bıyıklarım katılaştı sümükten. yardım edin. yumuşasınlar diye havlu alıp vicks+buhar falan kapadım demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tras ol hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 real men dont shave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aquila said: tras ol hayvan. senin ağzın ne diyiyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://thechive.files.wordpress.com/2012/09/ron-swanson-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yeni uyandım, çoban salata yapıp et kızartıcam kahvaltı olarak ve evet bu uykulu halde bunları yapmayı kafaya koymuş olmak çok daha kötü , baya malım ksdogksodkgosd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kalkın LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar