4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Arkadaşlar, ucağım bu gece saate 1 de İstanbul da oluyor. Havataş sefer saatlerine baktım ve son sefer saat 1 de bagaj felan derken yetişmem imkansız olacak gibi gözüküyor. O saatlerde beşiktaşa başka nasıl gidebilirim. Taksinin farkındayım taksi en son çözüm olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatsaatleri/96T-ATAT%C3%9CRK-HAVAALANI-TAKS%C4%B0M-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Saatleri/&yazdir=yazdir taksim'e kadar gidersin bunla ordan beşiktaş'a geçersin taksi/dolmuşla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 metrobüs gelmemişmiydi oraya ? yeşilköye taksi tut, oradan taksim dolmuşuna binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Metro yoktu o saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Metronun sefer saatlerine bakmıştım ama en geç 12 de vardı sanırım. Tekrar bir kontrol edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 metro 12 son. en kısa yol, en yakın metrobus duragına ulaşıp zincirlikuyuya gelmek, ordan beşiktaş'a dolmuş. hesaplı ve cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Metrobüs kaca kadar acık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 metrobüs sabaha kadar var sanırım ama belli bir saaten sonra 1 saate 1 felan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 saat 3ten sonra falan 1 saatte bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hmm o zaman yenibosnadan metrobüse aktarma yaparsam en uygunu o olur. Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Simdi indim taksime havatas varmis. Saat 1 son diyordu ama varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar