JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Return to Britannia for Free! 16 Kasim - 29 Kasim arasinda acct kapali dahi olsa oyuna girebiliyorlar isteyenler.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende neden atl'de lag artı diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Daha 16 Kasim gelmedi :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Resmen bunadık... eee.. 16 Kasım gelmedi, neden o zaman lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet, OSI'nin kapanma vakti yaklaşıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eh artık zamanı gelmişti.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ehe super 2. 3. acclerimizi ve oyunu birakan es dost acclerini acip lootlar kullaniriz valla cidden ise yarar bu olay :) *!eski txt dosyalarini karistirip seneler oncesinin emanet account passwordlarini arar* osi kapaniyo gibi etrafa teror ve korku sacan cumleleri de gormezden gelelim bu seferlik. neredeyse butun mmorpglerin belli zamanlarda bu olayi yaptiklarini, osinin de seneler oncesinde yine yaptigini ama bugun de hala tas gibi ayakta durdugunu bilmiyo olabilir boyle soyleyen insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ahah süfersin dela kendi şifresini başkasından istiyo :) Dark bulursan buraya yaz dela unuttukça bakar buradan :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Kumadam, 09 Kasım 2004 22:54 tarihinde demiş ki: neden o zaman lag var çünkü biz şansızız kum :( mono ve anadolu yakasında oturan bir arkadaşa sordum pingleri normal ama bizim patlamış durumda garip bir durum :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 O zaman daha da kötü, Ben anadolu da oturuyorum sayılır. Bursa'da 256K ADSL ile Atl'de 560, Eu'da 450 ping alıyorum. Hoş zaten en iyi zamanlarda bile Atl'de 350, Eu'da 250 alıyordum. Hanımı ikna edecem, taşınacaz Boston'a tüm dertleri unutacağız :) UO'nun yine ölüyor olması çok değişik, aynı benim gibi liche bir oyun bu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Kullanıcı adı veya mail adresinizi hatırlıyorsanız bir şekilde bulunuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 komedi 450 pingi begenmioduk, simdi 1450 olmus. har har har Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: PhalanX, 10 Kasım 2004 14:04 tarihinde demiş ki: O bi arkadaşda benim ha. İyi 13 gün oynarız bari hehe tabi dela gibi acc bilgilerimi bulabilirsem bende lol sende vardın ayrıca 3 kişi oldu işte 3 kişide pingler normal bizim beter pff sorun telekomdamı yoksa yurt dışında mı onuda bilmedigimden küfür edecek adam bulamıyorum bir kesinleşse saydırıcam ama suçsuz adama küfür etmeyelim diye bekliyorum ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 mailini hatırlıosan accountu alırsın sorun değil , bazı arkadaşlar maillerinin de şifresini unutmayı başarmışlar :D naber dela hehe. pingler düzelio gibi sanki bugün ilk kez 300-400 ping gördüm son 1 haftadır.. hep 700+ idi.[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben fii tarihinde 14 günlük trial key almıştım bana bile gelmiş charım duruyosa iyi en azından statları kasılmıştı onun :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ehe stat herşey yaw :D Arcane, 10 str ile başlayan bi insan evladı.[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Pingler düzeldi ankarada oralar nasıl bilemem atl 197 eu 127 PS:Ev Spotu arayan varsa bana ömden ulaşsın [signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 12 Kasım 2004 06:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 dark GLdeki paramı evimi dragonlarımı ne kaldı ise istiom geri ehe. GL oyuncuların kalplerinin içine yine karakedi korkusu salayım. karakedi - ilk turk gm bard tamer aynı anda veteriner daha ne olsun -2001 liselim - çılgın savaşcı nightshade - alchemist diger karakterlerim isimlerini unutmusum be : ) lol gel kasım 16 gellll... Great karakedi of Great Lakes edit: bold yapmayı unutmusum great kelimelerini, biliosunuz bold olması cok önemli. ezik atlanticlerileri daha bi ezmek icin gerikiyor. [Bu mesaj karakedi tarafından 14 Kasım 2004 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ne parası kedi ? lol yedik o paraları biz[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki: katılarabilitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hehe who is great now ? :P edit: pardon bold yapalım haha. Arcane, yeni yetme Europalılar[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* [Bu mesaj arcane tarafından 14 Kasım 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 para filan yok kedi. eu ya gecirdik, oraya gelirsen veririz bi kismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ulan sarı çizmeli theros'um ne hallerde sırf onu görmek için açsam mı diye düşünüyorum lol bu ilahi bir çağrı olsa gerek, hiç bakmadığım bir alana tesadüfen girip bu olayı gördüm çünkü :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bu salak osi hala karakter trasnferini beceremiyor dimi? "karakedi" karakterimi europaya gecirebilirsem gelirim oraya. PS: greatlakes de oynayıp bana bi dragon verecek biri lazım, veya dragon alacak kadar parası olan : ) kac k suan dragonlar. gidip tame etmek ile zaman kaybetmek istemiom oyuna girer girmez kıcımda dragon, altımda nightmare olsun istiom. bunlar olmadan kendimi cıplak hissederim, incilir üzülür biçare boynumu bükerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 karakter transferi yapabiliosun,fiyatı sanırım 20 dolar. son zamanlarda baya yapan arkadaş var burada.onlar daha iyi bilirler, açıklarlar. dragon ı bilmem de bi beetle alamadım ben valla, parasıyla vermiolar iyi mi hehe.boşuna "tamers suck" dememişler :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 oluyo char transfer artik. gelirsin eu ya veririz paralarini rarelerini filan. edit: dragon bile veririz. [Bu mesaj dark-dr tarafından 15 Kasım 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar