grelynx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 merhaba arkadaşlar, yazılım konusuna her zaman ilgim olmuştur fakat gerek hayat şartları olsun, gerek tembellik olsun bir türlü bu konuya giriş yapamadım ve yazılımdan bilgisayardan cok uzak bir bölüm okudum. şimdi ise bu saymış olduğum gereksiz bahaneleri bir kenara atıp bir köşesinden tutup bir hobi belki ileride bir iş olabilecek şekilde yazılıma girişmek istiyorum. izmir'de yaşıyorum ve bir kursa gitmem gerektiğine inanıyorum, bu konuda yapıcı tavsiyelere açığım. fikirlerinizi paylaşırsanız, en azından nereden başlamam gerekir tavsiye edebileceğiniz kurslar vs. hk. sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yer kalmadi, girmeyin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 zaten yazılıma 0'dan başlanır. çünkü hepimizin bildiği gibi 01011101001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 zaten sen o sıfırı bir yapabilirsen başarırsın bu işi. sıfırdan başlamak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 1'den başlasan çok zor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 signed mi, unsigned mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 0+1=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ciddi başlamayın, şu vakitten sonra gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 asm c sharp low level lang öğren aynda en az 250 lira alırsın php ogren 4-5k cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tamam anladık c# bilion patronun az maaş verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bakma sen bu fakirlere 500 liraya yazarım abiciler bunlar. bunların piyasası leş çaycıdan beterler. sen ABAP öğren. sonra gel teşekkür et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bazıları da trollemeye yer arıyorlar :) neyse gerçekten yardımcı olmak amaçlı mesaj ve öm atan arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 çocugu bulaştırma sap falan uğraşmasın ya html/mysql gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 goldbären said: 500 liraya yazarım abiciler bunlar. bunların piyasası leş çaycıdan beterler. sen ABAP öğren. sonra gel teşekkür et. ABAP'a +1, biraz SQL'de kassan iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 toplasan 20 tane sap danışmanlık şirketi var. referans olmadan iş bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 microsoft visual c# 2010 indirdim, bilge adamda ders olarak gösterilmiş/yapılmış bir kaç şeyi tekrar ederek başladım. fakat gerçekten çok başındayım ve yaptıklarım tekrardan başka şeyler değil. şu an için para kazanmak gibi birşeyi hayal etmiyorum sadece öğrenmek istiyorum bu amaçla tavsiyelerinizi istemiştim. Vermiş olduğunuz önerilerilerin hepsi php,java,ABAP,sql vs benim gözümde şu an başlangıç olduğundan dolayı aynı. Buna çok basit bir örnek vericek olursam, ömrü hayatında wow oynamamış birine warrior kas tank ol, mage kas pve de op ler, rogue kas stealth dolaş yada healer ol raid spotun garanti olsun vsvsvs tadındaki tavsiyeleri anlayışla karşılıyorum fakat birazcık empati yapacak olursanız hiç birşey bilmiyor olduğumdan bunlar pekte işime yarayan bilgiler değil. sadece hepsini isim olarak biliyorum o kadar. Yani, ben öğrenmek istiyorum ve öğrenmek için neler yapabileceğim, neler satın alabileceğim, neleri kullanabilirim hangi kursa gitmem gerek, kursa gitmem gerek mi tarzında tavsiyeler verirseniz gerçekten çok daha işime yarayacaktır. Bundan sonrasın da kararımı vermek daha kolay olacaktır. değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 df said: toplasan 20 tane sap danışmanlık şirketi var. referans olmadan iş bulmak zor. normal şirketler de alıyor. çoğu firma danışmanlık şirketinden söğüşlenmek yerine bünyesinde çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 aksine hayvan gibi açık var. okuması yazması olmayanı abap junioru diye alıyorlar. yeterki 2-3 sene sürünmeyi göze alsın. otursun yol parası yemek parası alırken öğrensin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 çok sıkıcı iş ya sap falan baya bayıyorum o ekranları gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben son sınıfta module customize ile uğraştım bi sene. sonra askere gittim gelince bir ton şeyi unutmuştum. tekrar başlamadım =) abap sıkıcı geliyordu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abap / sap sıkıcı ama çalışan arkadaşlarım resmen para basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 neyse, araştırmalarım sonucunda microsoft visual c# 2010 indirerek ve youtubedan videolar izlemeye başlayarak ilk adımımı atmış bulunuyorum. hello world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar