Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 dan yazılıma başlamak

grelynx

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaşlar,

yazılım konusuna her zaman ilgim olmuştur fakat gerek hayat şartları olsun, gerek tembellik olsun bir türlü bu konuya giriş yapamadım ve yazılımdan bilgisayardan cok uzak bir bölüm okudum.

şimdi ise bu saymış olduğum gereksiz bahaneleri bir kenara atıp bir köşesinden tutup bir hobi belki ileride bir iş olabilecek şekilde yazılıma girişmek istiyorum.

izmir'de yaşıyorum ve bir kursa gitmem gerektiğine inanıyorum, bu konuda yapıcı tavsiyelere açığım. fikirlerinizi paylaşırsanız, en azından nereden başlamam gerekir tavsiye edebileceğiniz kurslar vs. hk. sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft visual c# 2010 indirdim,
bilge adamda ders olarak gösterilmiş/yapılmış bir kaç şeyi tekrar ederek başladım.

fakat gerçekten çok başındayım ve yaptıklarım tekrardan başka şeyler değil.

şu an için para kazanmak gibi birşeyi hayal etmiyorum sadece öğrenmek istiyorum bu amaçla tavsiyelerinizi istemiştim.

Vermiş olduğunuz önerilerilerin hepsi php,java,ABAP,sql vs benim gözümde şu an başlangıç olduğundan dolayı aynı.

Buna çok basit bir örnek vericek olursam, ömrü hayatında wow oynamamış birine warrior kas tank ol, mage kas pve de op ler, rogue kas stealth dolaş yada healer ol raid spotun garanti olsun vsvsvs tadındaki tavsiyeleri anlayışla karşılıyorum fakat birazcık empati yapacak olursanız hiç birşey bilmiyor olduğumdan bunlar pekte işime yarayan bilgiler değil. sadece hepsini isim olarak biliyorum o kadar.

Yani, ben öğrenmek istiyorum ve öğrenmek için neler yapabileceğim, neler satın alabileceğim, neleri kullanabilirim hangi kursa gitmem gerek, kursa gitmem gerek mi tarzında tavsiyeler verirseniz gerçekten çok daha işime yarayacaktır.
Bundan sonrasın da kararımı vermek daha kolay olacaktır.
değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...